Anyósom hozzánk költözne kertes házából. Van egy 15 éves kutyája több betegséggel. Megkérdeztünk több menhelyt de nem tudják befogadni túl sok állat van. Az állatorvos nem akarja elaltatni. Panelba nem hozhatjuk. Mit tegyünk?
De, a kutya szempontjából teljesen mindegy.
Ha anyósnak jut egy ágy a kutyát is be kellene fogadni szerintem.
Én is a kutyát előbb venném át mintsem hogy összeköltözzek anyóssal, akármilyen jó a viszony.
Nem hiszem hogy minden menhelyet próbáltatok, az altatást nem is értem hogy gondoltátok (anyósnál hogyhogy nem jut eszetekbe, gondolom ő is öreg már)...
Van hogy menhelyek segítenek megosztani, hirdetni ha befogadni nem is tudják.
Ismerősöket, rokonokat, barátokat is végigpróbálnám. De miért nem mehet a panelba? Rengetegen tartanak ott kutyát. Le kell vinni sétálni aztán ennyi, öreg kutya már rongálni se fog.
15 évesen berakni egy kis kennelbe, sok más kutya közé a menhelyre... 15 éves kutyát soha senki nem fog örökbe fogadni! Ott biztos hamar elpusztulna a hatalmas stressz miatt!
Ti milyen emberek vagytok mégis, hogy ezt akarjátok? Milyen alja család az ilyen?
Mik azok a betegségek ?
Nem tudok addig tanácsot adni, mert én érzelmi szinten nem döntök.
Azért sokan elfelejtik hogy az emberek többsége csak bérli a lakást, nem dönthet mindenben, márpedig az állatokat sok helyre nem lehet vinni (gondolom itt is ez van, matt pont a kutya lenne a kisebb gond talán, bár vannak teljesen normális anyósok is, de a több generáció gyakran tényleg probléma)
Keressetek neki gazdit, had élje le a hátralévő életét (bár ilyennel se találkoztam még, hogy az orvos nem altat egy amúgy is beteg és öreg kutyát a gazdi kérésére). Ha jófogáson vagy ebadtán hirdeted akkor elkerülheted a sok okos és rosszindulatú kommentelőt (mert az észt mindegyik osztja, de segíteni persze hogy nem tud, még egy megosztással se)
#21, senki nem fogad örökbe ilyen idős kutyát! Pláne nem, ha vannak kisebb betegségei és fizetni kell a gyógyszereket, állatorvost. Menhelyről sem viszik el az öregeket, de még a fiatal felnőtteket sem.
Jófogáson hirdesse? Meg lehet próbálni, de teljesen esélytelen.
Van egy 15 éves kutyája több betegséggel.
Az állatorvos nem akarja elaltatni.
Akkor nem olyan beteg mégsem. Miért nem mehet a panelba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!