Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon sok mindent elrontottam...

Nagyon sok mindent elrontottam az első kutyámmal és nem tudom feldolgozni, bárkinek mondom, hülyének néznek, merthogy csak egy kutya, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Éppen a 12 évet töltöttem, amikor kaptam menhelyről nagyon cuki terrier keveréket, oltási könyve szerint 3,5 éves, 3 doki szerint 5-6.

Nagyon nagyon szerettem őt, de első 2 évben azt hittem, hogy a Lild Bellosan és a Tesco gazdaságos a rossz táp és a Pedigree, Friskies a minőségi, így két évig kapott Friskiest + főtt kaját, amit mi ettünk, főzelék, tésztás ételek, meg néha főztem külön csirkefarhátat neki, kenyérrel adtam.

Azután tudtam meg, hogy nem csak a szupermarketekben lehet állat eledelt vásárolni. Először Happy Dogot, Pro Plant, Flatazort próbáltuk sorban, aztán rátaláltam a Brit Care-re, azóta azt eszik, nagyon szereti, gyönyörű szép lett tőle és jó a kondija.

Azután azt csesztem el, hogy volt egy depressziós időszakom, konkrétan 3 év, amikor alig bírtam kimenni a lakásból és csak napi 3*10-20 percre vittem ki szegényt. Volt, hogy egyáltalán ki se akartam vinni, meleg volt, aludt, de amikor megérezte, egyből mégis le akart menni. Szóval értitek? Ő tartotta bennem a lelket az utolsó erejével is, én meg alig törődtem vele. Gyakorlatilag egész nap aludtam, felkeltem, kivittem a kutyust, visszafeküdtem, elkezdtem nézni egy sorozatot, bealudtam és kezdődött minden elölről.

Szóval nem voltam elég figyelmes, nem néztem utána az etetésnek és utána még el is hanyagoltam Őt. Azután persze, mikor kezdtem helyre jönni, próbáltam mindent helyrehozni, de ezt nem lehet. Nagyon bánom, hogy nem figyeltem oda rá, főleg, hogy Ő még így is kitartott mellettem, érezte, hogy valami nagyon nincs rendben és Ő ehhez alkalmazkodott, ahelyett, hogy elkezdett volna rossz szokásokat felvenni vagy harapott volna belém, az istenit.

Most már rendesen gondozom, de nem számít, mert akkor elhanyagoltam és ezen nem tudok túllépni, annyira sajnálom őt, ezerszer jobb gazdát érdemelt volna.

😭😭😭😭😭😭

2022. júl. 19. 16:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Én nem akarok már többet kutyát. Nekem Ő kell, vele szeretnék mindent újrakezdeni.
2022. júl. 20. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!