Kölyök kutya vásárlásnál, ha az van a hirdetésben megadva, hogy "oltva", akkor az szokás szerint milyen oltásokat tartalmaz és milyen további oltásokra van szükség?
Annak aki lelustázott mert nem neves kennelből vásárolok: nem igazán tudom milyen sorsot szánsz azoknak a kutyáknak, amelyek nem neves kennelből vannak. Direkt nem vásárolok mester meg ilyen-olyan tenyésztőktől, mert ők biztosan el tudják adni a kiskutyákat.
Az, hogy hogy nevelem, milyen ellátást kap, az csak rajtam múlik, de hogy hova született, arról nem a kutya tehet. Az előző kutyám igazi utcamix volt, oltatlanul hoztam el, mindent én intéztem utána, soha semmi probléma nem volt vele.
Én személy szerint se le se fel nem pontoztam senkit.
A többin nem fogok tovább vitázni. Mindenki maga érzi, honnan szeret kutyát beszerezni, még oldalakon keresztül érvelhetünk-ellenérvelhetünk. Természetesen elfogadom és megértem a tenyésztő-párti álláspontot, de egyetérteni nem fogok vele. Ezt midnenkinek saját belátása szerint kell eldöntenie. A kérdést azért tettem fel, mert kölyök kutya hozzám utoljára vagy 15 évvel ezelőtt érkezett, azóta változtak mind a jogszabályok, mind az árak, fel akartam készülni a kicsi fogadására.
Ugyanakkor felhívom mindenki szíves figyelmét arra, hogy én nem hívtam senkit sem ostobának, sem lustának, csak érveltem a saját megközelítésemnek megfelelően.
Most sem fogok pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!