Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy palotakutyám, és most...

Van egy palotakutyám, és most van a párzási időszaka mikor lehet bepároztatni?

Figyelt kérdés

Amikor már szórja a vért akkor kéne elvinni egy kanhoz, vagy mikor?

És mielőtt jönnének a szaporítós kommentek, egyrészt a kérdésre válaszoljatok és nem, nincs a közelbe menhely, de onnan nem is kéne senkinek idegroncs kutya

2010. szept. 21. 18:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
100%
Apám tenyésztő volt!! Hát ez marha jó, akkor miért nem kérdezed meg az apádat??? Tudnia kéne... Vagy csak úgy tenyésztett, hogy a kutya kint sétált az utcán és egyszer csak vemhes lett, majd megelett? Tiszta vicc vagy! :D
2010. szept. 29. 15:37
 52/62 anonim ***** válasza:
100%

"takarodjatok a f@szomba

és a kérdésre válaszoljatok!"

mér ki vagy te?

VAN FÖLÖSLEGES 100EZER FORINTOD?

csakmert megszületnek a kutyák (már ha egészségesek lesznek és ha az anya nem hal bele a szülésbe) és be kell őket oltani. de gondolom ezt te már tudtad.

egyáltalán nem tudhatod, hogy tud-e elleni anélkül, hogy belehal.

De ha te kockára teszed az ő, és a kutyái életét, akkor egészségedre. Remélem a bűntudat meg a lelkiismeret azér ott lesz.

Mert bármikor akármilyen baj lehet szülés közben.

Aztán állatorvost hívsz, aki szemedbe megmondja az igazságot, hogy mi a kva anyádba nem ivartalanítottad.

Meg elmondanád (ha már te is káromkodsz) hogy mi a F@SZODBA KELLENEK NEKED KISKUTYÁK?

játszótársnak? vagy mit írtál? EMBER! játszótársat venni is tudsz. tenyésztőtől. vagy menhelyről.

eléggé felelőtlen vagy. szerintem még a 11 évet se érted el. vagy cigány vagy, és ebből akarsz pénzt mint a legtöbben. vagy nemtudom mi bajod az agyaddal.

de a szüleidet se értem.

ha már nincs agyad akkor nekik sincs?

A KUTYÁDAT SAJNÁLOM A LEGJOBBAN. HOGY HOZZÁD KERÜLT. LEMERNÉM FOGADNI HOGY NÁLATOK SOKKAL JOBB GAZDÁKAT ÉRDEMELNE.

szerinted menhelyen mért ivartalanítanak minden kutyát?

NEM, nem az idegroncsos dolgok miatt. hanem hogy ne szaporodjanak a keverékek, akik menhelyre kerülnek. és most jön a válasz "nincs közelbe menhely" amin kva nagyot röhögtem. de most is xD komolyan hány éves vagy? 9?

há de mit prédikálunk neked? úgyis megcsinálod! aztán sírhatsz ha szülés közben az egész kutyacsalád odalesz. mert hát te játszótársakat akarsz. azt se tudod mi az a tüzelés. AZT SE TUDOD MIKOR LEHET PÁROZTATNI!!!! öcsém.

nagyon nem úgy vannak a dolgok mint ahogy gondolod.

kérd már meg anyucit meg apucit hogy világosítsanak föl egy alom kutyára mennyit kell fizetni.

ja de anyuci meg apuci csak aszitte b@szik a kutya, megszüli, oszt cső.

(nem szoktam így beszélni, téged utánozlak)

mert annyi az eszük mint a kis elsős gyereküknek.

gondolkozzá már

2010. szept. 29. 16:38
 53/62 anonim ***** válasza:

Utolsóval szóról szóra egyetértek,de IQ-titán kérdezőnk már elmagyarázta,hogy a kutyája génjei csodálatosak és ezért kell szaporítani :)

Kérdezőnk ugyanis szakképzett genetikus,hogy egy keverékről tudja,milyen géneket hordoz.

Igaz,fogalmazni,helyesen írni nem tud,de biztos inkább genetikát tanult.Továbbá belelát a kutyájába és azt is tudja,hogy nem hordoz betegséget és nem örökít ilyesmit :)

2010. szept. 29. 16:52
 54/62 anonim ***** válasza:
100%
Hát, 16:38 nem sokat cicózott, de igaza van!
2010. szept. 29. 17:13
 55/62 anonim ***** válasza:
100%

ŰR ISTEN A MENNYBEN!

-"én szeretem a kutyát, és ezért akarom inkább hogy a génjei tovább öröklődjenek"

-"nem nem lesznek idegbetegek, mivel az én biniszem is tök nyugodt, meg a fajtatiszta kan is akihez visszük"

-"ha fajtatiszta lenne, akkor biztosan tenyészszemlés lenne, mivel faterom tenyésztő volt és ő is állítsa :D"

-"nem fog belehalni a szülésbe, biztos vagyok benne

ismerősömnek volt egy kis termetű kutyája, német juhász pározta be és megbírta elleni a kölyköket"

tudod, van az animal planeten egy olyan show, hogy vicces állatok. és van ilyen üzenetek rész. de honnan tudnád, nem szereted az állatokat, mért néznél ilyet?

NA ODA KÜLDENÉM BE. az egész világ röhögne rajtad.

hallod, CSINÁLD! nem tiltakozunk. csináld!

mondjuk hogy csinálnád? azt se tudod mikor kell BEpároztatni xD

oszt még faterod, aki tenyésztőnek ÁLLÍTSA magát, b@zmeg de szép család :D hát mit mondjak? ha már génekről beszélünk, te öröklöd a génjeit :D tovább viszed a családi bizniszt, szaporító leszel.

tegyük föl, apád tenyésztő volt. akkor te már rég tudhatnád ezt mindd. lehet szereted a kutyákat. bár írásaid alapján 1%.. mert ha valaki szereti a kutyákat, meg a saját kutyáját, annak nem akar rosszat. mert ez rátok nézve jó, de a kutyának nem. alapból kölykei lesznek, na majd akkor lesz a kicsi biniszed idegroncs. na akkor már nem lesz nyugodt xD alapból a pincsik ilyenek, a kölyköket szerintem 3 hónapig el se tudod venni tőle, mert beléd harap. csak úgy zárójelbe mondom.

innen látszik, mennyi eszed van.

AZÉRT MOZGATJA A MACSKÁN IDE ODA A SEGGÉT, nem azért mert izélni akar vele, hanem dominancia. dehát te nagy tenyésztő vagy :D bocsánat, faterod nagy tenyésztő volt :D annak ÁLLÍTSA magát. te ezt biztos tudod csak nem írtad le.

ÉS PERSZE HOGY NEM ENGEDI mert több esze van mint neked.

komolyan mondom, hogy nagyon szánalmas vagy.

még nem is lenne baj, hát szaporítsd, ha vannak még olyanok akik nincsnek ezzel tisztába, és még kérik is, aztán idegbeteg lesz és beadják menhelyre, rosszabb esetbe utcára.

de még azt se tudod hogy mivel jár ez az egész.

génjei tovább öröklődjenek. hát kutyánál génekről max fajtatiszta kutyáknál beszélünk. nem mixeknél.

na meg az is hülye ha törzskönyves kutyát akar pároztatni. alapból én úgy tudom hogy egy törzskönyves fajtatiszta tenyésztőtől vett kutyának ivartalanítva kell lennie. na de mindegy. gondolom a törzskönyvét úgy vették, vagy nemtudom.

eléggé szomorú, hogy minden menhely tele van, és egy 9-10 éves gyerek itt dühöng hogy mit pofázunk, ő szaporítani akarja a keverék kutyáját. MERT JÓ GÉNJEI VANNAK :D

hát. ma is tanultam egy csomó mindent.

ma 16:38 voltam. megint.

2010. szept. 29. 18:43
 56/62 anonim ***** válasza:
100%

remélem kamukérdés... xD végigolvastam, és hát.. azért élőben nem találkoznék veled.

igaz ami igaz, az emberi hülyeség határtalan.

csak az a baj, hogy még komolyan is gondolod.

de az is baj, hogy nem mész el orvoshoz. mert 5 éves kisöcsém okosabb nálad. nem rosszból mondom :)

sztem holnap ne menj iskolába, (már ha jársz) inkább látogass meg egy szakembert ;)

puszika. majd mondd meg mit mondott. drukkolok hogy azért elmegyógyintézetbe ne kerülj.

2010. szept. 29. 18:53
 57/62 anonim ***** válasza:
100%
16:38-as teljesen igazad van... Én már leírtam a véleményem nem fogom még egyszer mert tudom ugysem fogadja meg egyikünk tanácsát sem -.-" én csak szegény kutyákat sajnálom.Hogy tarthatnak ilyen emberek kutyákat? :S
2010. szept. 29. 18:55
 58/62 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is még reménykedek hogy kamukérdés :D

utolsó voltam :)

2010. szept. 29. 18:56
 59/62 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tényleg hány éves vagy?
2010. szept. 29. 18:59
 60/62 anonim ***** válasza:
100%

Csak még egy információ a helyesen elhangozz előbbiekhez.

Ez évtől kötelező minden kutya eladónak chipet helyezni a kutyákba. Aki ennek a szabálynak nem tesz eleget,törvény szerint BŰNCSELEKMÉNYT követ el,de legjobb esetben is szabálysértést,ami pénzbírsággal jár.

Egy kutya chipeltetése is legolcsóbb helyen is 5000ftnál kezdődik. Ami tegyük fel 6 kiskutyánál elég jelentős összeg.Ehhez jön hozzá az oltások ára,a kezdő kutyatáp csomag,kennel létesítése stb. Szóval azért azt is gondold át,hogy hajlandó vagy e kiadni kb 150-200 forintot,csak ,hogy legyen "játszótársad". Vagy marad a másik lehetőség,hogy bűncselekményt követsz el,amely esetben remélem feljelentenek,és eszméletlenül megbüntetenek

2010. szept. 29. 21:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!