Van egy palotakutyám, és most van a párzási időszaka mikor lehet bepároztatni?
Amikor már szórja a vért akkor kéne elvinni egy kanhoz, vagy mikor?
És mielőtt jönnének a szaporítós kommentek, egyrészt a kérdésre válaszoljatok és nem, nincs a közelbe menhely, de onnan nem is kéne senkinek idegroncs kutya
már leírtam az előbb, hogy nem pénzért fogom adni, hanem ingyen
"nem tartom magam szaporítónak, és semmi fajtát nem akarok nemesíteni, és pont-hogy játszani lennének a kiskutyák, és nem csak nekünk, hanem másoknak is örömet okoznék ingyen. Ez neked miért fáj te szemétláda? "
nem fog belehalni a szülésbe, biztos vagyok benne
ismerősömnek volt egy kis termetű kutyája, német juhász pározta be és megbírta elleni a kölyköket
de ezek miatt és a kölykök miatt ti csak ne aggódjatok, ha mégis akkor takarodjatok a faszomba
és a kérdésre válaszoljatok!
most akkor ez a 30 nap tényleg komoly?
a kan nem az enyém, hanem ismerősé annyira nem érdekel a heresérve
ennek a 30 napos dolognak hol tudok utánaolvasni?
missibaba
te aztán nagyon benne vagy a témába de méééééééééééééég mennnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyireeeeeeeeeeeeee teeeeeeeeeeeeee kiiiiiiiiis hülllllllllye rííííííííngyó
csak a te kedvedért süllyedtem le a te szintedre
12 éves kis szuka lehetsz, ha nem kevesebb
missibaba és mit számít az hogy nem fajtatiszták?
ha úgy sem eladni akarom?
és azt sem tudjátok hogy milyen jó helyük lennének itt a kicsiknek, és a gazdájukat is megválogatnám a kicsiknek
ezzel nagyon felhúztál te lotyó
nem is ismersz, nem is gondolnád, hogy milyen jó helyük van a kutyáknak, és még te mondod, hogy el kéne venni??
hát az anyádba húzd a véres kést
:D
Ez hatalmas!:D
Na figyuri. A kutyád egy olyan fajta, aminek az ellésénél benne van a pakliban a császármetszés. És ilyenkor senkit nem érdekel, hogy az ismerősöd csivaváját befedezte egy német dog, és simán meglettek a kölykök. Erre nem alapozunk. Mert lehet a te kutyád nem lesz ilyen szerencsés.
Másik dolog, én nem nagyon ismerem ezt a fajtát, de kapásból tudom, hogy hajlamos az epilepsziára, a tacskóbénulásra, és a szembetegségekre.
Játszani szeretnél? Szeretnél egy epilepsziás görcsökben fetrengő édibédi szőrcsomóval játszani? Mesebeli lesz.
Ha találsz is nekik gazdát, garantálod azt, hogy ha lesz valami komolyabb betegsége a kölyöknek, akkor az újdonsült gazdik időt és pénzt nem kímélve azon fognak fáradozni, hogy megmentsék, vagy kikötik a legközelebbi menhelyhez, esetleg fejbe küldik egy ásóval?
Te most eljátszhatod kissé túlozva élet és halál urát. Nem érzékelném, hogy fel vagy nőve a feladathoz. Teljesen gyermeteg módon viselkedsz, és hisztizel.Lány létedre a stílusod pedig förtelmes, bár ehhez semmi közöm, de így ne várj tanácsot.
Az ellenségeskedés helyett , esetleg belegondolhatnál abba, amiket válaszoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!