Van egy palotakutyám, és most van a párzási időszaka mikor lehet bepároztatni?
Amikor már szórja a vért akkor kéne elvinni egy kanhoz, vagy mikor?
És mielőtt jönnének a szaporítós kommentek, egyrészt a kérdésre válaszoljatok és nem, nincs a közelbe menhely, de onnan nem is kéne senkinek idegroncs kutya
De ezek keverékek lesznek!
Amiből minden sintértelepen,menhelyen van bőven,mert ingyen sem kellenek senkinek.Pedig szép ,kedves kölyökkutyák azok is,de a kérdező-féle ostobák miatt meg kell halniuk akkor,mikor még meg sem tapasztalták,milyen az élet.
Az ismerősök most azt mondják,szaporíts nyugodtan,kell a kiskutya.Mikor elvihetők lesznek a kölykök,jönnek a mesék,miért is nem kellenek mégis.
NE pároztasd semmikor!
Semmi baja nem lesz,ha soha nem ellik.
gIgaza vlt az egyik válaszolónak mostantól számítva 30. nap :) Akkot születik a legtöbb kölyök és minden rendben lesz. Sok sikert és köszönd meg annak a válaszolónak aki az egyetlen normálisat írta ;)
:))) :DDD
rendben
nem baj ha nem lesznek fajtatiszták
az egész faluba mindenkinek ilyen kutya kell, mindig kérdezik, hogy mennyiért adnám oda
mondom, hogy majd lesznek kiskutyák, erre dejó, mikor??"
és öregeknek is, kicsiknek is egy ilyen kutya a megfelelő
itt nincs is olyan hogy agility vagy mi a szar az, ezen az oldalon hallottam róla először de még most se tudom pontosan hogy mi az
szóval lesz gazdájuk, ne aggódjál, de neked ehhez semmi közöd sincs, nempláne ahhoz jogod, hogy engem kioktass
Kérdező, szállj le a magas lóról.
Rengeteg gazdátlan kutya van, akik nyomorultul élnek. Miért nem lehet azokat befogadni, ha annyi jelentkező van?
Miért kell új szaporulat?
Látszik, hogy mit sem értesz a kutyatartáshoz, csak játék neked ez az egész.
Inkább kitömött állatot tarts és ne élőt!
Azzal felelősség van és törődés. Te meg még orvoshoz sem vinnéd.
na azt te honnan veszed hogy nem vinném orvoshoz?
itt nincs menhely, de ezt már leírtam a kérdésbe
"És mielőtt jönnének a szaporítós kommentek, egyrészt a kérdésre válaszoljatok és nem, nincs a közelbe menhely, de onnan nem is kéne senkinek idegroncs kutya"
A te kutyád össze-vissza szaporított keverék kölykei sokkal nagyobb eséllyel lesznek idegbetegek az öröklött problémáik miatt,mint a menhelyiek.
Látszik,hogy sosem jártál még menhelyen és nem ismered az ottani kutyákat,csak épp szaporítod az odakerülők számát.
én szeretem a kutyát, és ezért akarom inkább hogy a génjei tovább öröklődjenek :D
hogyha az én kis drága biniszem megdöglik, öregségbe legyen hozzá hasonló, másik kiskutyám, a többire meg már van vevő
jah és ingyen adom, szóval nem vagyok szaporító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!