Napi 2 óra tempós sétával + 2 óra futtatással, labdázással, birkózással, tengerimalacok és cicák mellé, kinti-benti kutyának. Milyen kutyafajtát ajánlasz?
#6 és ajánlanád cuki szőrös zsákmányállat mellé?
Kérdező, nem szavazok: a tanítás, gyakorlás, agyi fárasztás kimaradt, ami egy nagyon fontos tényező. Ahogy az is, hogy a labdadobálason kívül érdekelne-e más kutyáa tevékenység, sport is. A listában vannak olyan fajták, aminek nagyon nem mindegy. Pótolnád kérlek?
7es, előttem is volt mellette kisállat, most pedig egy szobában él egy sünivel...
Megfelel a válasz?
Az agár azért nincs a felsoroltak közt, mert az a fajta nem opció, ezért a válasz nem hasznos.
Mindegyik felsorolt fajtában van valami, amitől elfog egy érzés, azért választottam ki őket.
Kutyasuliba nem vinném, otthon tanítanám alap dolgokra mindenképp, az minden kutyának elengedhetetlen és ha igényli akkor különféle trükkökre, feladatokra is.
Írhattam volna úgy is, hogy 2 óra tempós séta mellett 2 óra aktív fárasztás, amiben lehet mentális és fizikai is, attól függ melyik fajta mellett döntök és az mit igényel jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!