Kutyám már egy órája a szájában tartja a szomszéd tyúkját, mit tegyek?
Mondjuk ne szidjátok és bottal "baszogassátok" (ezt tartsátok meg magatoknak), hogy ""engeggye el"" (jesus fuck, ilyen helyesírással nem lenne szabad az első osztályos tanteremből kiengedni sem a gyereket soha!)
Mondjuk szimplán kiveszed a szájából! Vagy egyszerűenb csxak letilktod és kiköpi! Ja, hogy rohadt neveletlen és elhanyagolt? Hogy kellett az akita (jellegűnek sem mondható keverék), mert az divat, de foglalkozni már lusták és primitívek vagytok? Csak a bottal baszogatásra van ész...
Végűl elengendte a csirkét.
Amúgy értelmes és okos kutya, tudta ez, hogy mit akarunk, csak megmakacsolta magát.
Ami a csirkét illeti, az jött át a mi udvarunkba. A kerítést a szomszéd megcsinálta este felé, befoltozta a lyukat.
A kutyánk szokott fogni patkányokat, egereket, de egyszer láttam, ahogy röptében elkapott egy alacsonyan szálló fecskét is és tavaly egy sünit is kibelezett.
Szegény csiken-nek nem volt szerencséje, rossz udvarba tévedt be.
"egyszer láttam, ahogy röptében elkapott egy alacsonyan szálló fecskét is"
Erre azért ne legyél büszke, a fecske védett madár. Neveljétek meg a kutyát, ha már kellett az akita, különben egyszer titeket fog levadászni.
A vadaszkutya levadassza a predat. Nem meglepo. Foleg meg a teruletet is vedi. Enyem is kinyirja,ha alakasba bejon ember vagy allat. Teljesen ok.
Na most falattal tanitsd meg vmi plussallaton ,h fogd meg az ereszd. Akar seta kozben is lehet ezt tanitani. En is egyszeruen megtsnitottam a kutyamnak.
Szajzar nem letezik,csak tanulatlan kutya. (Tapasztalat.)
Ne verjed bottal meg mashogy se soha. Fuss/kocogj vele estenkent par orat. Vizet kajat vigyel magatoknak a kocogasotokhoz. Tudod,az egyik legmagasabb km igenyu kutyuskat valasztottad. Az akita nem kerti disz.
Miféle állatkínzónak gondoltok engem?
Sose bántottam a kutyát. A bottal baszogatást úgy értettem, hogy megpiszkálni vele, hátha elengedi. De nem vettem botot a kezembe. Levideóztam a döglött csirkével, aztán az öcsém valahogy elvette tőle, miután hazajött. Okos kutya, gyerekbarát, de idegen állatot nem tűr meg a területén. Fecske is és a süni is védett állat volt. Én sem örűltem neki, amikor elkapta őket, mert mindkettő cuki állat, sőt a szomszéd macskáját is sajnáltam és ezt a kib.szott csirkét is. Ez van. Azért van a kerítés, hogy ne jöjjön át a csirke és a kutya se lépjen le itthonról. Csippelve van, oltva van és kutyakolbászon és kutyakonzerven él, sőt, bejáratos a házba és mindig eltarhálja a kajámat a nézésével. Sosem bántanám, de ezúttal tanácstalan és tehetetlen voltam, mert nagyon ragaszkodott a csirkéhez. Ez van. Én is és a kutya is elfelejtettük a dolgot. Apám azt mondta, hogy valagba rugta, amikor még haldoklott a csirke a kutya szájában, de mint sejthető volt, nem ért vele semmit. Feltételezem, hogy tudta a kutya, hogy disznóságot csinált, de a vadászösztöneivel nem igazán lehet mit kezdeni. Ezt a tenyésztő is elmondta, akitől hoztuk, hogy más állatot nem tűr meg maga mellett. Ennyi. köszönöm a segítséget, igazán nagyok voltatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!