Ma anyám elkezdett velem üvölteni. Egy idő után visszaordítottam neki. Erre a kutyám engem kezdett el ugatni. Semmi mást nem csinált csak ugatott. Akkor most anyám a falkavezér?
Előszöris, ne ordíts anyáddal.
Másodszor a kutya rendszerint azt a családtagot védi, amelyik nagyobb veszélyben van.
A viselkedésed váltotta ki, mert tiszteletlen voltál anyáddal - a kutyádnak több esze van és emberségesebb, sőt tisztelettudóbb.
Mert nem harapott a fenekedbe, hogy észre térj, hanem csak ugatott és figyelmeztetett, hogy ez így nincs rendjén.
Tanulj tőle!
az értelmes válaszokat köszi, a családi körülményeimet meg nem szándékozom senki szeme elé tárni, ezért aztán megkérek mindenkit hogy ne mondja meg hogy anyámmal mit csináljak vagy mit ne. Fogalmatok sincs, mi a helyzet, ennyiből meg nem tudtok semmit levonni.
jah és nem ugrálom körbe a kutyát, ő ugrál körbe engem általában.
Kérdező, a családi körülményeidet te hoztad fel.
A kutya kétféleképpen viselkedhet.
Vagy úgy, hogy a "vesztésre állót" támadja, a falka szellem ilyen, aki a földön, az szabad préda.
Vagy úgy, hogy a vesztésre álló falkatagot védeni próbálja.
Mindenesetre édesanyád vesztésre állhatott, akármelyik variáció is áll fenn a kutyádnál.
Ez pedig rád nézve szégyen -- még akkor is ha te a kutya viselkedésére koncentrálsz és nem magad röstelled!
és honnan is tudod, hogy én épp mit érzek? kíváncsi voltam arra hogy most mi történt a kutya részéről. Ha meg az üvöltözős részt nem hozom fel, akkor nem kerek a történet.
(amúgy meg még anyámnak sem engedem meg hogy lek.urvázzon... )
Valóban nem tartoznak ránk a részletek.
De édesanyáddal beszéltél.
És még a kutyának sem tetszett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!