Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudom leghamarabb...

Hogyan tudom leghamarabb kiírtani a bolhákat szegény kutyából?

Figyelt kérdés
4 napot rokonoknál nyaralt a kutyám, amíg mi is, ahol van kinti-benti cica és nagy udvar/kert is. Hiába a 2 és fél éve jól bevált bolhanyakörvünk, tegnap este hoztuk haza, megfürdettem, tele van szegény sebbel és vagy 20 bolhát szedtem ki belőle. Biztos maradt még benne, és azóta gondolom a lakásban is széthordta a petéket. Most megyek állateledeles boltba, mit ajanlotok ami már meglévő bolhákra beválik? Késődélután rendel csak az állatorvos, hogy fel tudjam hívni tanácsért, sosem voltak még bolháink, úgyhogy tenyleg nem tudom mi a teendő ilyenkor :( plusz a sebeire sem merek akármi csepegtetőt ratenni, nehogy begyulladjanak a sebei amiket elvakart szegenyem :(

2022. júl. 5. 10:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Annyit tennék hozzá, hogy nem tudom, a kutyád mikor volt féreghajtva, de a bolha lehet a galandféreg köztigazdája is... ha a rokonodnál a bolha elleni védelmet elhanyagolták, akkor lehet, hogy a féreghajtást is.

Lehet, hogy (állatorvossal egyeztetve) nem ártana a kutyának egy féreghajtás.

2022. júl. 5. 15:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Bolha írtó samponnal!
2022. júl. 5. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!