Mit vegyek a kutyámnak szülinapjára?
Figyelt kérdés
max 10 000 ft-ig.
Igazából mindene megvan,ezért nem tudok dönteni.Tal n ti tudtok egy jó ötletet adni.A ti kutyátok mit kapott szülinapjára?
2010. szept. 20. 16:26
11/26 anonim válasza:
9 évig gyüjtöted nem hiszem!!!
12/26 anonim válasza:
Szia, én is általában egy remek kiránduló napot tervezek neki mindig. Elmegyünk egy jó helyre ahol szaglászhat futkározhat szabadon,úszkálhat a tóban stb. Délelőtt megkapja a játékait, d.ú( a kirándulás-persze vannak köyeli helyek- amit nagyon élvez) és este pedig egy kis marhamáj megfőzve, és nassnak szokott kapni valami kutyakekszet :)))
13/26 A kérdező kommentje:
Miért ne gyűjthettem volna 9 éve?
2010. szept. 20. 17:07
14/26 anonim válasza:
NE foglakozz velük, irigykednek. Vegyél neki nyugodtan valami apróságot, aki ezt nem érti meg, az nem tudja, hogy jobb adni, mint kapni.
De a 10000 szerintem is túlzás.
15/26 anonim válasza:
Szerintem fedeztesd. Annak jobban örülne, mint bármilyen ajándéknak.
16/26 anonim válasza:
17:26 Normális vagy????????????????????
17/26 A kérdező kommentje:
Nem,annak nem örülne..csak elgondolkozna,hogy milyen undorító gazdája van..
Nem fogom szegény kutyámat szaporítani,nem érdemli meg.(Mint ahogy semelyik kutyus sem)
2010. szept. 20. 17:56
19/26 anonim válasza:
főzz neki :D Én szülinapi lakomát csináltam kutyámnak: Húsleves, benne csirkefarhát, csirkenyak, marhavelős, sertésmáj, csirkezúza, répa, borsó, biotészta, egyéb fűszernövények (petrezselyem, ilyesmi amit általában húslevesbe teszünk) esetleg vehetsz ilyen húsleves alap kockát, abba benne van a fűszerőrlemény, és nem kell külön ezzel babrálni. És kapott férjemtől új kutyapárnát (a kosarába) a lányomtól ilyen elnyűhetetlen gumilabdát, kisfiamtól pedig kapott bikacsököt, azt is nagyin szerette. :) Lányom aranyos volt, becsomagolta a labdát, és a csomagba rakott jó erős illatú sajtot, belerakott főtt virslit, meg kolbászt, és meg is érezte, mikor letettük elé, elkezdte szaglászni, és nagyon édes volt, ki is bontotta, megette a dolgokat aztán elkezdte lökdösni az orrával a labdát :D
20/26 anonim válasza:
szerintem most olyan jó idő van, hogy vidd el egy hatalmas sétára, olyan helyre, ahol még soha nem járt..hidd el ezt fogja a legjobban élvezni. játék és séta sétával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!