Mit vegyek a kutyámnak szülinapjára?
max 10 000 ft-ig.
Igazából mindene megvan,ezért nem tudok dönteni.Tal n ti tudtok egy jó ötletet adni.A ti kutyátok mit kapott szülinapjára?
Semmit. Ne adj neki semmit, a kutya nem tudja, hogy születésnapja van. Csak szeresd, de azt minden nap.
Ha érzi, hogy mindig jól bánnak vele, nem érdekli a születésnapja. Ő nem ember.
Félreértés ne essék, nekem már nagyon sok kutyám volt/van, imádom őket. De nem szabad őket emberként kezelni, sokkal hálásabbak, ha kutyaként (és NEM kutyául) bánsz velük!
Most lesz 3 éves, addig minden évben extra kaját kapott a szülinapján, illetve amikor befogadtuk(mert nem tudjuk mikor születhetett). Tavaly 1 kg virsli, csirkemell és csirkemáj volt a menü, levesként megfőzve. Én ebből nem akartam akkora parádét csinálni,hiszen ő úgy se tudja,hogy szülinapja van.Mindene megvan, feleslegesnek tartottam sok pénzt rá költeni.
De a nagy lakomának viszont nagyon örült=)
(16:29-es vagyok)
Persze, lehet valamivel kedveskedni, miért ne tennénk. De akkor is, TÍZ EZER forint? Azt a rohadt... A gyerekemre nem költök annyit! :)
(16:29-es megint)
Amúgy gratulálok az IPO-hoz!
Valami új kis játékot talán amivel játszhat, vagy valami különleges ételt. :-)
Attól hogy a kutya nem tudja hogy születésnapja van, te még tudod. :)
Lehet, hogy maradi vagyok, de most már tartják a háziállatok születésnapját is?
Nekem van 40 csirkém, akkor felköszöntöm mindegyiket, csak előbb meg kell kérdeznem tőlük, hogy mikor van a születésnapjuk, mert én nem emlékszem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!