Ivaros kan kutya gazdik, mennyire jön ki a kutyátok más ivaros kanokkal?
Ha a masik baratsagos vele,akkor az enyem is. Ha nem,akkor o se.
Ez teljesen ok.
Míg ivaros volt a kanom mindenkivel kijött. Sose kezdeményezett semmi balhét,mindenkihez barátságosan állt. Nyilván ha szuka volt bent a futiban azt választotta játszó pajtásnak és nem az ivaros kant.
Aztán 1,5 éves kora körül állandóan az ivaros kanok bele kötöttek utcán póráz nélküliek,futiban igazából mindenhol.
Sajnos sokszor verekedésbe fulladt a dolog,mert az enyém tűrt egy darabig,nem kezdeményezett,de sajnos megvédte magát.
Aztán kezdett feszkósabb lenni ivaros kanokra,de még AKKOR SEM kezdeményezett. Simán elhívtam onnan.
Igazából azért ivartalanítottam,hogy ne kössenek belé. Francnak sem hiányzik a balhé,még ha nem is az én kutyám a felbújtó.
Szerencsére ivartalanítás óta nem volt balhé, vagyis egy volt,mikor egy kan minden áron megakarta d.ni a futiba aztán a folyamatos zaklatás miatt már ráfordult a kutyára. Inkább eljöttunk,mert a gazda képtelen volt leállítani a kutyáját. Kutyám besokkalt az állandó hágástól. Legszívesebben már lerugdostam volna a kutyámról. Csak ez nem az én feladatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!