Idősebb ( 5 éves) kan kutya ivartalanítása?
Lehetseges, mi a kerdes?
Kulcsszavakbol itelve a jeloles nem tudom, valtozik-e, hiszen 5 evig igy elt, az meg hogy felos, az ivartalanitas utan se lesz maskepp szerintem.
3-as vagyok
A zárójeles "bocs"-ig pont így viselkedik az én kutyám is. Ivartalanítás után is ugyanez, észrevételem szerint mégjobban dominál, és őt nem érdekli mekkora a kutya (hozzá teszem hogy ő egy tacskó keverék kicsivel kisebb a tacskóknál) kiköveteli magának hogy ő legyen az alfa ezért ha egy főnökösködést nem tűrő kutyát látok bent be se megyünk mert emiatt megtámadják. Leginkább a szukákat védi, múltkor egy nálad jóval nagyobb labit tanított jó modorra mert nem szállt le a szukáról. Szóval sokat nem járunk futtatóba hogy ne legyen baj.
Szerintem mindenféleképpen ivartalanítsd egy próbát megér, ha nem is hagy alább ezekkel a dolgaival legalább nem csinálhat kölyköket.
Milyen fajta egyébként?
A tenyésztés végül elmaradt?
Csak csak emiatt ivartalaníttatnád, próbáld meg először implantolni. 1 alkalomról baja nem lesz, és meg tudod nézni változik e viselkedése.
Én amúgy ivartalaníttatnám. Nekem úgy tűnik állandóan flusztrált, a szukák miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!