1/12 anonim válasza:
Nevetni fogsz: korán reggel és késő este.
2/12 anonim válasza:
tegnap este 8-kor mentünk el vele, alkonyodott, hogy hazaértünk
3/12 anonim válasza:
Hát igen. Meglepő módon korán reggel és este, mikor enyhébb az idő.
4/12 anonim válasza:
Hat nekem nincs tul sok valasztasom, benti kutya, muszaj levinnem adott idoben delutan, kulonben bepisil.
De en ilyenkor (4 korul) csak egy gyors pisire viszem le, a nagy seta este 7 korul kezdodik.
5/12 anonim válasza:
Van kert, ugyhogy nem kell kulon eü seta, csak este 8 fele van egy 45-60 perces seta.
6/12 anonim válasza:
Benti kutyák szóval 🤷♀️
Reggel 7:30-8 között, délután 5 körül, este 10 után. Ez télen, nyáron így van, annyi a változás, hogy nyáron a reggeli séta a hosszabb, télen, ősszel a délutáni. Kerüljük a napos, aszfaltos helyeket, szerencsére parkos részen lakunk, így sok az árnyék.
8/12 anonim válasza:
Ilyen nagy melegben legtöbbször már csak kora reggel, mert lassan már este is 30 fokok lesznek...
9/12 anonim válasza:
Akik csak kora reggel és késő este viszik és nem kertesben laknak, a kutya hogy bírja ki? Ilyen hosszú ideig szerintem nem egészséges ha visszatartja... Én leviszem délután is egy rövidebb időre, hogy elvégezze a dolgát.
10/12 anonim válasza:
9# Sétáról volt szó, nyilván pisilni mindenki leviszi, 3 percet ki lehet bírni, viszont 1-2 órás sétát már nem. Van különbség…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!