Gyomorcsavarodás. Túlaggódom a dolgot?
Az elmúlt néhány évben több ismerősöm nagytestű kutyáját is gyomorcsavarodás vitte el, volt köztük leonbergi, német dog, meg agár is. Én egy hete vagyok a boldog gazdija egy kaukázusi kölyöknek, és a helyzet az, hogy rettegek, hogy vele is ez történik majd. Átböngésztem a netet, elkönyveltem, hogy több részletben etessem, ne tartsak koplalónapot, igyekezzek kevés gabonát tartalmazó táppal etetni, ezek még úgy oké, de mikor azt látom, hogy ne ugráljon kaja után, meg ne is igyon sokat előtte meg utána akkor már kicsit felszalad a szemöldököm.
Az egyértelmű, hogy nem közvetlenül kaja után fogok vele birkózósat játszani, meg hasonlók, de egy három és fél hónapos kölyökről van szó, nem tudom lekötözni. A szívroham kerülget mikor körbeugrálja az idősebb kutyánkat evés után, vagy hempereg, meg mikor leöblíti a vacsoráját néhány nagy korty vízzel. Nem tudom, hogy túlreagálom e, rettegek hogy valami történik amikor épp nem figyelek... Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!