Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivartalanított szukára gerjedh...

Ivartalanított szukára gerjedhet egy ivaros kan?

Figyelt kérdés
Olyan mintha az ivaros kanom udvarolna az ivartalanított szukámnak. 7 hónapja együtt élnek, sosem csinált ilyet. Nem dominanciának tűnik, mert a kan nyalogatja hátul, "táncol" neki, múltkor tüzelő szukára reagált így.
2022. jún. 5. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Bármire ráindulhat, ha nincs a közelében tüzelő szuka. Az én foxi kankutyám a kandúrmacskámra volt rákattanva. Gondolkoztam a szivárványszín nyakörvön neki.
2022. jún. 5. 23:05
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!!!

Nem jó ötlet együtt tartani kétv ivaros kutyát. Főleg hogy az egyik szuka, másik kan úgy meg pláne.

Hamarosan majd lesz pár kiskutyát ne félj xDD

2022. jún. 5. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Az egyik ivartalanitott...🤦🏼‍♀️

Ertelmezo olvasas?

2022. jún. 5. 23:24
 4/9 anonim ***** válasza:
17%

3*

Nem láttam hogy ivartalanított a szuka.

Így nem tudok válaszolni mert nekem herélt kapom van. Az enyémnek emiatt nagyon ritkán van merevedése és nem is csinál azóta hogy mondjam, "bszós mozdulatokat" mint régen.

Gondolom ha a szuka ivartalanított attól még az ivaros kan gerjedhet rá.

2022. jún. 5. 23:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mióta csinálja? Mennyi idősek a kutyák? A szuka el lett kötve, vagy ki lett pakolva teljesen? Elkötés esetén nem mindig sikeres a dolog és tüzelhet a kutya, amire nyilván gerjed a kan.
2022. jún. 5. 23:31
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Persze. Elég, ha a közelben érez tüzelő szukát és ezt az ösztönét az ivartalan, közeli szukán vezeti le.
2022. jún. 5. 23:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Ma reggel kezdte, most estére lehiggadt. Ki van ivartalanítva a nőstény. A szuka 2 éves, a kan 3 éves. Egyébként nem egy tipikus "kanos" kutya, sok tüzelő szuka is hidegen hagyja, de ha valamelyik bejön neki akkor ugyanazt csinálja, mint most.
2022. jún. 6. 00:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már tapasztaltam ilyet, egy ideiglenesnél, aki amúgy maga is ivartalanított kan volt. Mikor találkozott egy szukával (ivaros, ivartalan, mindegy, konkrétan a 10 éved ivartalan szukámra is rámozdult...) annyira beindult, hogy a szája is habzott és mindenképp meg akarta hágni, de persze ez nem sikerült neki, így leginkább nyüszögve kísérgette mindenfele, majd egy-két nap vagy találkozás után lenyugodott. Az okát nem tudom, szerintem rosszul volt csórinak bekötve valami a toronyban.
2022. jún. 6. 06:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Míg ivaros volt a kanom mindegy volt neki,hogy ivaros vagy ivartalan szuka. Ha olyan szagot árasztott akkor udvarolt neki.

Mióta ivartalanítottam nincs ez a probléma :)

2022. jún. 6. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!