Nemsokára megkapom a yorkimat. Már nagyon izgulok! Szerintek melyik tápot válasszam? És miket vegyek még neki?
1. táp: Royal Canin Mini Yorkshire terrier Junior
2. táp: Orijen Puppy 400g kutyatáp ( 75% emberi fogyasztásra alkalmas hús, 0%gabona)
3. táp: Pedigree (az állatorvos azt mondta,hogy a mésik két táp ezerszer (százezerszer) jobb,és azt nálla is megvehettem,én hiszek neki,de a szüleim azt mondták,hogy biztos azért,emrt ő abból pénzt kap,hogy tőle veszem hát nem tudom..Amiekt elmondod elég hihetőek voltak.
Szerintetek??Ja és a felszereléseke is felsoolhattom,hogy miket vettem és megnézzitek,hogy kell-e még valami??
Egyébként szuka kutyus lesz és yorki.
Nincs igaza a szüleidnek. A pedigree egy kalap sza.r. Ne adj azt neki. A másik kettő sokkal jobb választás.
A Royal Canin Mini Yorkshire terrier Junior tányleg vicces volt... máshol nehogy ezt mondd mert kinevetnek.
Lehet,hogy vicces,de ez a táp neve..
És azért ez a neve,mivel a Royal Canin kutyatáp - Mini Yorkshire terrier Junior 500g - yorkshire terriereknek 2-10 hónapos korig ajánlott vagyi kölyökkorig.
És nem értem ebben,mi a vicces csak utána kéne nézzi,de köszönöm a válasuzokat.
De nem KÜLÖN MINI YORKIKNAK VAN!
nincs is mini yorki és szerinted magamtól találtam ki??Az állatkereskedésben meg az interneten találtam..
De akkor nincs,minden esetre remélem van aki érti.
Ulsó:
Nagyon köszi. :)
Igaza van a kérdezőnek! Írjátok be a google-ba!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!