Nemsokára megyünk a Deichmann-ba olyan balerina cipőt venni. Melyiket válasszam? Linkeket küldenétek? Köszönöm.
Nem akarlak elkeseríteni,de a Deichmannos és Humanicos cipők nagyon gyenge minőségűek :(
Nem éri meg 5-6000-eket adni egy balerináért,ami 3 hónapot fog kibírni.Sokáig én is ott vásároltam,de aztán rájöttem ennek az árnak a harmadáért megkapom ezt a minőséget a kínaiban is.Azóta szinte az összes nyári cipellőm kínai,jobban bírják,mint a deichmannos,télivel még nem próbálkoztam onnan,írjon,aki igen.
De ha nem győztelek meg,akkor itt nézelődj,én nem választok helyetted :P
hát nem tudom milyen vagy milyen a stílusod így nem tudok ajánlani de nézz szét a weboldalukon :)
amúgy nem értek egyet az elsővel mert a kínais 1-2 hónap alatt szét megy emez meg tovább bírja de ha fél éven belül szlt megy akkor kicserélik vagy megjavítják :) úgyhogy jobb a kínainál
aha megjavítják,visszavittem,azt mondták nem rendeltetésszerűen használtam
mégis hogy lehet egy cipőt nem rendeltetésszerűen használni?
a garanciával bizony kitörölheted,úgyis kitalálnak valamit,amiért nem javítható,cserélhető
előző: hát tudod mindegyik jól néz ki ( kivéve a rózsaszínűek) ezért nem tudok dönteni. inkább feketét szeretnék.
azért kösz:)
18:06:
nekem már volt olyan hogy visszavittem és tök nyugisan kicserélték.
személytől függ. ha jó fej intézkedik ha nem akkor hagyja a f**cba
télleg nagyon jók:D
legalább az előzőekhez képest ( 18:03-as kivételével) ez normális válasz volt!
amúgya második nagyon jó XD
köszi :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!