Volt már, hogy eljutottatok arra a szintre, hogy azt mondtátok, "oké, akkor fulladj meg!"?

Én kutyám 2,5 éves , olyan 1 éves kora körül kezdett el eléggé húzni.
Sajnos 2 tréner sem tudott ebben segíteni, enyém is majd megfulladt,sok mindent kipróbáltam. Igazából már én is feladtam és úgy voltam vele így marad.
Végül a sors össze hozott egy brutál jó trénerrel és 2 hét alatt elértük,hogy ne húzon mint a barom.
Makacs nagyon a kutyám. Durván fél éve már szépen laza pórázon sétálunk.
Nem mondom van olyan helyzet ,hogy húzni akar,de korrigálom és mindjárt tudja mi a helyes. Rengeteg mindent másban is köszönhetek a trénerünknek.
Nálunk az időzítéssel volt a baj,túl későn reagáltam le és már akkor húzott,előtte kell.
Mindig szólt a trénerünk már korrigálni kellett volna stb. Végül már én is felismertem és azt is mikor asztam el :D

Szia!
Ismerek még ilyen személyt, aki ezt gondolja, vagy ezt mondaná, pontosan egy ,,húzó" kutya miatt, de szerintem ők ennek ellenére még szeretik a kutyájukat. És szerintem mérgesnek lenni ilyesmi miatt a gazdaság része. Nyugodtan káromkodd ki magad, gondolj eszeveszett dolgokra, annál gyorsabban leég. Úgy is tudod hogy jó kutya. Ha kell, mert olyan közösségbe vagy, akkor csinálj belőle viccet.
Ha a kutyád miatt aggódnál, akkor nem fog megfulladni.
A fulladás előtt bekövetkezne egy elájulás az oxigén hiánytól, ami elősegítené őt a megnyugvásban, önmagának elengedésében, így biztosan újra oxigénhez fog tudni jutni.
A pórázodba nem hal bele ilyen módon az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!