Volt már, hogy eljutottatok arra a szintre, hogy azt mondtátok, "oké, akkor fulladj meg!"?

Rengeteg eszköz van már, amivel meg lehet akadályozni, hogy egy kutya húzzon. A legjobb szerintem a halti, aztán az elöl karikás hám, de persze ezekhez hozzá is kell szoktatni.
Ha van udvarotok, vagy a közelben van futtató, séta előtt fárasztd le kicsit a kutyát.
Szerintem neked egy kutyasuli is jót tenne, mert a leírtak alapján a kutyád teljesen jól kezelhető, csak te stresszeled túl.

De ráhagyod, hiszen mint írod, ennek ellenére húz téged. Megint csak: ha nem hagynád rá, nem is húzna. Igen, tudom, a következetesség egy nehéz téma, a legtöbb embernek fogalma sincs, hogy valójában mit is jelent.
Az, hogy próbálgatod leállítani, ráncigálod meg leülteted, nem jelenti azt, hogy le is állítod a húzásról.

4 éve nem hagyod neki, hogy húzzon, de csak húz a szemétje. Akkor most hogy is van? Most döntsd el kérlek.
Ha nem hagyod neki, nem húz. Ha nem hagyod, hogy kimenjen a kapun, nem fog kimenni a kapun. Ha mégis kimegy, akkor hagytad neki. Ez ennyire egyszerű. Viszont ha nem hagyod, tehát nem húz, akkor mi is a gond és kérdés?
Keress fel egy kutyaiskolát, ahol segítenek neked abban, hogy megtanulj helyesen nevelni.

Betartod a sorrendisegi szabalyokat?
Ha igen es ugyis huz,akkor nem futtok eleget. Ugye nem jarsz vele futni rendszeresen? Mert van az a mozgashiany,ami felulirja a jolneveltseget.
A visszafordulasos modszert csinald. En 8 honapig gyakoroltam vele napi 5 percet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!