Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek milyen vegetáriánu...

Szerintetek milyen vegetáriánus kutyatápot adják a kutyámnak?

Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 14:37
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Elmebeteg, állatkínzó, ez vagy. Ha annyira szereted az állatokat, miért pont a saját legjobb barátodat ítélnéd kínhalálra? Van egy jó barátom, ő is kutyás mint én. Vegán, amivel alapvetően nincs semmi baj, sőt egyetértek vele amíg nem próbálják másokra kényszeríteni (legyen az ember vagy állat). Ő furcsa mód mindig a legjobb minőségű, legegészségesebb, leghúsosabb kajákat adja a kutyájának, ráadásul úgy, hogy az emberünk nincs is túl fényes anyagi helyzetben, mégis mindent megtesz, mert imádja azt a kutyát. Gondolkozz el ezen.
2022. máj. 22. 04:17
 32/32 anonim ***** válasza:
40%

Egyes állattartók nem képesek a kedvenceiket állatként kezelni. Emberi tulajdonságokkal ruházzák fel, viselkedési formákat vélnek felfedezni. Ember családtagként kezelik. Én már azon is ki tudok akadni, hogy „ő”, meghalt, kisbabát vár, terhes és hasonlók. De ez legyen az én problémám.

A kutya sok mindent megeszik, amit elé tesznek. Né a szart is (nem jelző).

Hiába a több ezer év az ember mellett, az ősi ösztönök megmaradtak. Amikor még vad volt, akkor evett, amikor volt mit. És ha jóllakottan jobb ennivalót talált, képes volt kihányni a korábbit, hogy a minőségben jobbat tudja enni.

Ez mind máig megmaradt, csak most a kedves gazdira hagyatkozik. A falkavezérre.

Az állatvilágban az édes íz az ehető egyik jele. Ha főtt krumplit adunk az ebnek, megeszi, mert édes. édes=jó. Ám megemészteni képtelen.

A szerető tulajdonos látja hogy befalja, hát máskor is ad „neki”, hiszen szereti. A kutyának nincs ízlése. Képes minden nap ugyanazt enni.

Nem mondja, hogy már megint fasírt az ebéd? Napról napra, hétről hétre ugyanazt kapva nem ún rá.

Vannak kutyatartók, akik disznónak képzelik, vagy nem tudom mi, mert moslékot adnak, jobb esetben csak vegyes ételmaradékot. Brrr.

Olyan is van, aki külön főz a kutyának, macskának. Miért? Én egyetlen oroszlánt, sast, gólyát stb. nem láttam még grillezni?

Miért kell főt ételt adni egy állatnak?

2022. máj. 22. 06:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!