Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek milyen vegetáriánu...

Szerintetek milyen vegetáriánus kutyatápot adják a kutyámnak?

Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 14:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem esetleg adhatsz neki rovarfehérjés vagy halas tápot, ha húst nem akarsz etetni. De a teljesen növényi kajában én sem bíznék.
2022. máj. 20. 16:38
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Dr. Fodor Kinga állatorvos, kisállatdietetikus, az Állatorvostudományi Egyetem docense, a Magyar Állatvédelmi és Állatjóléti Társaság alelnöke a 24.hu-nak azt nyilatkozta a témával kapcsolatban, hogy:

Az utóbbi évtizedekben annyira antropomorfizáltuk társállatainkat, hogy nem tudjuk objektíven megítélni szükségleteiket. (…) A húsevőt növényevésre kényszeríteni szenvedést okoz, hosszabb távon az állat pusztulásához vezet

2022. máj. 20. 16:45
 23/32 NTBS ***** válasza:
100%
Semmilyent, mert a kutya húst is eszik.
2022. máj. 20. 18:24
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Hamiltonnak is ezért pusztult el az angol buldogja,mert vegánul akarta táplálni szerencsétlent.
2022. máj. 20. 20:55
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
27.: Sosem tudhatod. Steiner Kristóf is fennen, büszkén hirdeti, hogy a kutyáját vegán koszton tartja, meg ő anno Izraelben vegán kaját adott a kóbor macskáknak, és azok megették... (Vazze kóbor macska, nyilván nem fog úgy válogatni, mint egy szobacica...) Más pedig Hamiltont emlegette, aki szintén vegán kosztra kényszerítette a kutyáját.
2022. máj. 20. 22:56
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Belehal a kutya a gazdaja szektas faszsagaba. Kinhalallal. Ez a vegasag. EZ. Ennyit errol. Mert miegis mit gondolt a balfasz, mi fog tortenni, ha nem ad hust a szerencsetlen allatnak? Megis mi fog akkor tortenni? Mit kepzelt, mi lesz, valora valki a jehovas ortornyos szorolap, amin az oroszlan atoleli a kis baranykat ahelyett, hogy megenne, vagy mit? Mi volt ennek a fejeben, de tenyleg :D
2022. máj. 20. 22:57
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A macskásat most nem találtam meg, de határozottan emlékszem, hogy dicsekedett vele, de ez a cikk is magáért beszél. Egyébként osztom avéleményed, én is problémásként jeleztem a kérdést.

2022. máj. 20. 23:23
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Komolyan elmebetegek... És a szomorú, hogy nem veszik észre, hogy ugyanolyan állatkínzók, mint akik mérgeznek / nyúznak / felrúgnak stb., csak ők az ostobaságukkal.

2022. máj. 20. 23:25
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
A kutya husevo allat. En se eszek hust,de a kutyam minden nap hust eszik napi ketszer!!!
2022. máj. 21. 00:12
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Ideje lenne már tényleges börtönbüntetést kiszabni az állatkínzókra. Amit szépen le is ül. Hogyan merült fel benned egyáltalán, hogy növényekkel kellene etetned? Ráadásul kizárólag azzal.
2022. máj. 21. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!