Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kisgyermek(ek) mellé milyen...

Kisgyermek(ek) mellé milyen kutyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Az örökbefogadást sem vetjük el,úgyhogy ha tudtok esetleg konkrét kisgyermek-barát kutyákról szívesen érdeklődnénk felőlük.

Tavaly pusztult el a kutyánk szívbetegségben (lassan pont egy éve :() és szeretnék újra kutyát a családba.De ötletem sincs,hogy ezúttal milyet.Staffordshire terrierjeim és Boxereim voltak eddig.

Egy kicsit tőlük (aktivitás szempontjából) nyugodtabbat szeretnék,ők leginkább átlag feletti energia szintel rendelkeztek.Napi 3 órám simán ráment a fárasztásukra,vagy legalábbis a boxernél biztosan sokszor még több is.A többi dolog úgy igazából..mindegy.Méret is,szőrhossz is (kb 3 utcánként van kozmetikus is).

Amikre én eddig gondoltam: (magyar) Vizsla,Boston terrier,Angol bulldog,Cocker spániel

Személyes tapasztalatokra is kíváncsi lennék az adott fajtákkal.

2022. máj. 19. 16:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Menhely!! Egy 1 eves kutyanal mar tudjak hogy milyen lesz a jelleme. Szerintem nektek szivas lenne kifogni egy progoset, mert barmelyik fajtaba akad. A menhelyessel annyi meglepetes nem erhet
2022. jún. 1. 14:56
 12/12 qborka ***** válasza:
57%
Plüss ♥️🙂
2022. jún. 9. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!