Meg lehet valamiért utálni egy kutyát?
Szüleim kutyáját utálom, erőszakos, ugatós, idegesítő én már nagyon utálom...
Nem igaz hogy nem lett megnevelve, mindent próbáltunk a legjobb kutya nevelők kiképzők próbálták már nevetni, valaki szerint súlyos pszichésen beteg a kutya...
Imádom a kutyákat. De... A szemközti tarsaahazban van egy kutya. Egyfolytában ugat, kisebb szünetekkel... Nem is tudom, hogy az abban a házban lakók hogy bírják évek óta.
Reggel 5.30 kor kezdi... Nyáron nyitott ablaknál felebredek rá mindig, ezért inkább nyáron éjjel is megy a klíma és nem nyitok ablakot. Alhatnek 7-ig, de ettől a kutyátol nem lehet.
Este 10 - ig ez megy.
Amikor csukott ablakos évszak van, akkor is halljuk, de akkor sokkal kevésbé.
Egyik szomszédom már mondta egyik nap, hogy dob be neki patkánymerges kolbászt. Remélem nem teszi meg, de én megertem, nalunk ovis gyerekek vannak, akik szintén felebrednek 5.30 kor erre.
13-as! Igaz. Rengeteg kutyás posztot követek, sőt, magam is menhelyeztem nagyon sokáig. Úgyhogy ha csak cikkekből szerzed a hatalmas tudásod, inkább ne is mondj semmit, mert az nem igaz, amit te mondasz!
14-es! A gazdával nem lehet beszélni? Vagy elvitetni a kutyát?
#14:
És az hogy lehet, hogy a házban senki nem növesztett agyat ahhoz, hogy kihívjon valami hatóságot vagy értesítse az állatvédelmiseket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!