Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajták vannak,...

Milyen kutyafajták vannak, amik nem igényelnek külön foglalkozást?

Figyelt kérdés

Felelősségteljes teljeskörű ellátás és az alapnevelésen kívül nem kell velük külön kutyás sportolni vagy futtatni plusszban a sétán kívül?

Azt hallottam a csau-csau és a pásztorkutyák ilyen maguknak valóak,mi még?

2010. szept. 17. 14:07
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Dantes köszönöm, az egyetlen vagy aki megértette a mondatomat. Egyébként közben lapozgattam az itthoni könyveket mert láttam itt csak agymást ütik, magamnak kell keresnem és az Amerikai akitát találtam ami megtetszett és nem is igényel külön futtatást vagy pl. agilityzést.

Igen, azóta tisztult mit is kellett volna kiírnom, melyik az a fajta amelyik nem igényel átlagosnál több szellemi tevékenységet mint pl. a border collie és átlagosnál több futtatást mint pl. az agarak vagy a dobermann.

De megvan, az am. akita lesz az:)!

2010. szept. 17. 19:40
 32/36 anonim ***** válasza:

Hát szerintem attól hogy nem alkalmas agilityre meg ilyenekre, még sok mozgás kell egy akita szerű kutyának és főleg sokkal erősebb nevelés, jelleme miatt. De hát te tudod...

Amúgy meg 60%-os! Nagyon be vagy szűkülve. Ezer kutyás dolog van amihez nem kell "magasba" menni.

2010. szept. 17. 21:30
 33/36 anonim ***** válasza:

Az akiták nagyon erős kezű gazdit igényelnek, önfejű, nehezen kezelhető kutyák, tehát ilyen szempontból, ha nem is igényel extra mozgást, nagyon sokat kell vele foglalkozni, hogy jól szocializált kutya legyen.

Persze a te döntésed, de 1-2 nap alatt szerintem nem lehet eldönteni milyen kutya lenne ideális számodra.

2010. szept. 17. 21:36
 34/36 A kérdező kommentje:
nem 1-2 napja gondolkozok rajta.
2010. szept. 17. 21:36
 35/36 anonim ***** válasza:
Felőlem vehetsz akitát, csak nekem úgy jött le, hogy csak a könyv, leírás alapján választottál ki egy kutyát, pedig előtte nem árt személyesen is megnézni, jobban megismerkedni a fajtával, mivel minimum 10 évre szól a döntésed. De ha tényleg alaposan átgondoltad, körüljártad, nem szóltam semmit.
2010. szept. 17. 21:41
 36/36 A kérdező kommentje:
évek óta járok kiállításokra nézelődni ezért
2010. szept. 18. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!