A kutyám egyik fülébe sötétbarna szinű váladékot találtam, mi lehet ez? Régebben is volt már ilyen problémája, akor az állatorvos kitisztitotta a fülét és adott fülcseppet. Ettöl egy időre elmúlt. A kutya westie, de lógó fülü, lehet hogy ezért ilyen?
Az is lehet, hogy allergia okozza a fülgyulladást. Hasmenése nem szokott lenni, szőre nem hullik?
Mindenképp vidd el orvoshoz, mert elfajulhat.
Akár az is lehet, hogy valami a fülébe ment. Nem tartja ferdén a fejét és nem rázza?
De továbbra is azt mondom: doki.
Te adtad meg a választ: lelógó a füle. Ha lelóg könnyen "bepállik". Valószínű bakteriális fertőzés. Ha már máskor is volt problémája, akkor erre fokozottan oda kell figyelni, hetente nézegetni, szagolgatni és takarítani! Egyébként én a helyedben azt is csinálnám, ha lefekszik aludni, felhajtod a fülét, hogy szellőzni tudjon. A meleg hőmérséklet melegágya a baktériumoknak.
Vannak jó fülcseppek, de akár bórvízzel is kitakaríthatod.
Szia! Az én westiem most 10 hónapos és lógós a füle! (Igy sokkal édesebb) Ugyanezek a tünetek voltak nálunk, doki azt mondta, hogy csak törölgessem, de furcsa volt, mert nem múlt el. Majd egy fülnéző lámpához hozzájutottunk és kiderült, hogy atka! Minél előbb cseppents bele! Nálunk csak 1 hétig kellett napi 2x.
Ugye ezek a tünetek?
Ezt a cseppet írta fel a doki és jó volt nagyon Dexoryl!
Remélem segitettem! Majd írj! :)
Kipróbálhatod ezt is: [link]
Az én Westiemnél bevállt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!