Akinek van Westie-je, vagy volt, az tudna írni, hogy mennyire kényes/okos kutya? Mik az előnyei és a hátrányai?
Kedves Kérdező!
Nekem kan westi kutyám van és mivel terrier szerintem egyáltalán nem egy kényes kutya, simán neki megy a nála jóval nagyobb kutyának is (ami persze nem minden esetben jó), de nagyon okos és tanulékony kutya. Csak szeret jelölgetni, néha még a lakásba is! Nekünk a szomszédunknak volt egy macskája aki nagyobb volt a kutyámnál és simán elbánt vele!!! :) Viszont egyszer egy beteg kiscica valahogy hozzánk keveredett és nem tudott lábra állni (túl magasból esett) azt nem bántotta a kutyánk, csak addig ugatott míg észre nem vettük a cicát! egy szó mint száz nagyon könnyen tanulnak (még idősebb korukban is) és nagyon szófogadó ragaszkodó kutyák! Ha macska bajod van tökéletes választás!!!!!!!
Szia!
Nekem kislány kutyusom van.
Abszolút nem kényes, bár néha ahogy játszik és közben billegteti a fejecskéjét jobbra balra, az vmi hihetetlen édes:D :)
nagyon okos.
3 perc alatt megtanult ülni, feküdni is ennyi, a pacsi 1 perc volt, a marad 5 , most épp a "lábhoz"t gyakoroljuk és h ne egyen meg semmit a földről. Makacs kutyus, de ha ütés nélkül és szeretettel neveli a gazdi, szót fogad!
Tegnap is lent voltunk vagy 5-6 kutyással, csak az én kislány kutyusom figyelte minden szavam, a többi kutya nagyjából le se sz**ta a gazdiját:D
kivéve egyet még:)na mindegy.
előnye még, h öntisztító a szőre, ha sáros is lesz, megszárítom kikefélem és csodaszép.
nem babusgatni való kutya, de az enyém reggel és este szereti ha foglalkozunk vele, a fésülést pedig egyszerűen imádja!:)
türelmes, és ha vmi nem tetszik neki, az a szájállás:D hát meg tudnám falni:) szóval csak bátran:)ha bármi kérdésed van írd még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!