Mi lehet a kutyámmal?
Nem tudom mi lehet a gond de épp te találkoztam egy kutyával akinek épphogy volt pár milliméter szőre és mesélte a gazdája hogy gyönyörű, hosszú, selymes szőre volt de le lett vágva és utána már nem nőtt vissza.
Azelőtt egy kis hercegnő volt most meg mint aki halalisan beteg.....
Hát bocs,de ez nem a kozmetikus hibája.
Ha bepállott a bőre, az az elhanyagolt bundától lehetett,mert nem tudott szellőzni a bőre! Mikor össze van állva akkor csak olyan gépfejjel lehet lenyírni ami alá megy vagyis leviszi a csomós szőrt.
Nyilván más választás nem volt.
Az,hogy nem nőtt ki az mindenképpen belső probléma pajzsmirigy szokott ilyesmit okozni.
Vidd el normális orvoshoz és vizsgáltasd ki rendesen!
Sőt egy rossz fog is okozhat nem kinőtt szőrt!
Egy ismerősöm pincsije volt mindig nyírva egyszer csak nem nőtt ki a szőre. Már 1 éve .Majd volt ivartalanításon kihúzták a rossz fogait,elég sok volt. Aztán ismerősöm ledöbbent a kutyának elkezdett kinőni a szőre.
Konkrétan 2 hónap alatt vissza nőtt rá! úgy hogy egy évig semmi!!
Keress egy másik orvost, mert ez a tippelgetés és vakon kezelés nem vezet semmi jóra. Lehet komoly betegsége is.
Az én kutyám minden nyáron le van nyírva, elég rövidre a szőre, de mindig vissza is nő.
Szóval az okát kell megtalálni és azt kezelni, mert ez egy rendellenes állapot. Jobb esetben talán csak hiány betegség tünete, de lehet sokkal rosszabb is a háttérben.
Ez történik, ha megnyírják a pulit, mudit.
Csak folotkban nö vissza a szöre, ha egyaltalan visszanö. Ez beszopta csóré kiskutya.
6/
De az elején mindenhol elkezdett nőni rajta egy minimális szőr,később kezdett ritkulni rajta.
8/
Én sajnos nem tudtam ezt viszont ezek szerint a képzett kutyakozmetikus is hülye a témához.Egyébként nem fajtiszta puli mert az anyja apja is keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!