Jelenleg van egy olyan betegségem ami miatt 1hónapig nem tudok a kutyámmal foglalkozni illetve semmi mással mert csak fekudhetek, ez ido alatt csak a társával tudja magát farasztani illetve ételt vizet kap meg ha idejük engedi akkor labdazas?
A kutya 50-60kg körüli 1,5eves Bandog
E miatt romolhat mentálisan a kutya vagy a “kutya gazdi” kapcsolat?
Amit ír a második válaszolóló, abban van igazság. Ha beteg vagyok (jó nem egyenlő a te helyzeteddel, kisebb betegség, láz, megfázás, ilyesmi) de látja a kutyám, hogy fekszem nem vagyok jól, akkor érti és ő is pihen néha oda jön, megsimogatom.
A kapcsolatod nem fog megromolni.
A fárasztás lehet problémás, mert attól neki még ugyanúgy és ugyanannyi energiája lesz szóval aki gondozza majd a kutyákat, jó ha minél többet tud velük labdázni vagy esetleg sétálni vinni őket, persze ha megoldható. Egy hónap azért sok idő.
Először is jobbulást neked.
Másodszor,szerintem nem lesz baj.Legfeljebb aggódni hogy,ha sokáig nem lát.A kutya megérzi,ha baj van,lehet hogy ő már az állapotod romlásakor érezte hogy valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!