Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy utazzak a vonaton 900...

Hogy utazzak a vonaton 900 km-t egy olyan kutyával, aki még nem 100 %-ban szobatiszta?

Figyelt kérdés

2022. máj. 3. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
91%

A 10. emeleten az 50 m2-en napi 13-14 órát egyedül...de este 7-kor hazaér a gazdi, azután talán egy fél órát még játszik is vele!

De egy kinti-benti kutya, akit 5 napig a szomszéd etet és felügyel, annak nagyon sanyarú sorsa van!

Amit írtál példa , 10 emelet, az nagyon rossz, de na az legyen a kiindulási pont, hogy a nagyon rossznál egy picivel legyen már jobb. Törekedni kell a legjobbra és egy rossz dolgot nem egy még egy rosszhoz kell viszonyítani akár az altatáshoz.

A gond az, hogy a kiskutya ellesz választva az anyukájától, testvéreitől (eddig normális, gazdához kerül). Ott lesz veletek egy hónapig kezd kötödni, megszokja az új helyet, aztán egyik napró a másikra ott marad teljesen egyedül. Szerinted ez jó? Nem elég etetni meg ránézni. A szomszéd nem tudja ténylegesen vállani, hogy az 5 napban magához veszi?

2022. máj. 4. 20:34
 72/81 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudja vállalni, mivel hozzájuk a lakásba kutya nem mehet be!
2022. máj. 4. 20:38
 73/81 anonim ***** válasza:
79%

Nis, kedves kèrdezö, ha nem egy utolsó mocsok szaporítót pènzelnél egy keverékért cserèbe, akkor ha te visszamondanàd a kutyàt a tenyèsztönél, akkor nem altatni kène, hanem a vàrólistáb a következö sorban lèvö gazdi megkaphatná.

Neked amúgy tènyleg nem áll össze, hogy egy utolsó mocskos szaporítót támogatsz, aki vagy eladja a keverèket pènzèrt egyból 6-8 hetesen, vagy ha nem, akkor megöli? Nooooormális?

A kèrdèsedre vàlaszolva, nyilván, 12-13 óràra egy kutyát sem lehet egyedül hagyni. Azt felejted csak el, hog a kutyatartás nem kötelezö baszki!

2022. máj. 4. 20:40
 74/81 anonim ***** válasza:
93%

[link]

Esetleg akkor keres neki valakit aki vigyáz rá (ez a munkája). Nem tudom hol laksz szóval lehet más oldalon kéne körbenézni, lényeg hogy leinformálható legyen és megbízható.

Későbbiekben írtad, hogy magatokkal vinnétek. Szóval csak most kéne máshogy megoldani. Akik írják, hogy ne hagyd egyedül nem rossz szándékkal teszik. (71. voltam , én is írtam)

2022. máj. 4. 20:44
 75/81 A kérdező kommentje:
Ennyi rengeteg állatvédő, aki ennyire szereti az állatokat, de EGY SEM akadt közületek, aki felajánlotta volna, hogy vigyáz a kutyusra!
2022. máj. 4. 20:55
 76/81 anonim ***** válasza:
92%
Miért ajánlaná fel bárki? A te dolgod. Miért akarna veled bárki akár szóba állni? Eleve el se kéne hoznotok azt a kutyát.
2022. máj. 4. 21:12
 77/81 A kérdező kommentje:

Miért ajánlaná fel bárki?

Hát nem is miattam, hanem a kutya miatt!

De itt csak az észosztás megy, mert mindenki tudja, hogy a másiknak mit kellene tennie, de, hogy Ő mit tehetne, az senkinek az eszébe sem jutott.

De, nyugodj meg, nem is bíznám a kutyát rátok.

1-2 kivétek azért van, akik érezték a problémát és nem azon lovagoltak, hogy

bebizonyítsák, hogy majd milyen sz@r gazdi leszek.

2022. máj. 4. 21:20
 78/81 anonim ***** válasza:
93%

"EGY SEM akadt közületek, aki felajánlotta volna, hogy vigyáz a kutyusra!"

Én szoktam kutya szitterkedni, de pár hónapos kutyát nem tudok vállalni, mert közben dolgoznom kell home office-ban. Amúgy nekem pont azért nincs kutyám (amúgy imádom őket), mert nem tudom felelősségteljesen megoldani az utazást vagy bármilyen váratlan eseményt.

2022. máj. 4. 21:52
 79/81 anonim ***** válasza:
89%
Én meg szeretnék eljutni a maldiv szigetekre, igye kifizetitek nekem? 😂😂😂😂 mi ez az asszony, te. Hát nincs veled bíràs kèrdezö, fordítva ülsz a lovon 😂
2022. máj. 4. 22:24
 80/81 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, én szeretnék nagyobb lakásba költözni, összedobjátok nekem a hiányzó összeget? Csupán emberségből.

A kutya a ti felelősségetek. Nektek kell megoldani. Én megoldom a saját állataimat, de nem fér bele több az időmbe.

2022. máj. 5. 06:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!