Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy utazzak a vonaton 900...

Hogy utazzak a vonaton 900 km-t egy olyan kutyával, aki még nem 100 %-ban szobatiszta?

Figyelt kérdés

2022. máj. 3. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
5%

"Olyan ismerősre, rokonra bízzák, aki foglalkozik is egy pici kutyával, és nem naponta 2x lát embert 10 perce (ez állatínzás)"

De te honnan veszed, hogy a szomszéd nem fog foglalkozni vele rendesen? Nem írta a kérdező sehol se, hogy a szomszédban csak naponta 10 percig foglalkoznak majd vele. Persze, ha így lenne, akkor én is azt mondom, hogy ez egyáltalán nem jó megoldás, és valóban állatkínzás lenne. De nem tudjuk, hogy így lenne e, a kérdező nem tért ki erre, csak annyit írt, hogy kint lenne a kutya.

2022. máj. 4. 10:26
 62/81 anonim ***** válasza:
85%

#61: A kérdező írta:

"Megbízható a szomszéd, megeteti, megitatja, lesz fedett helye a kutyusnak, de a házba nem fog tudni be jönni :("

Szerinted ez egy 3 hónapos kutyának nem kínzás?

2022. máj. 4. 10:38
 63/81 anonim ***** válasza:
13%

Hát, nem tudom, én bevinném, de én nagyon kutyás vagyok. Ha sokat tudnak kint lenni vele, akkor nem feltétlenül kínzás. Ha egyedül lesz kib.szva, akkor de, egyértelműen kínzás :/

2022. máj. 4. 10:41
 64/81 anonim ***** válasza:
83%

A legjobb megoldás az lenne, ha az anyjàval maradna, és utazàs utàn vennètek csak magatokhoz.

De mivel egy mocskos szaporítótol vesztek egy keverèket, így ez nem opció…

2022. máj. 4. 11:55
 65/81 A kérdező kommentje:

Hát elképesztő kommenteket kaptam.

Csak csendben annyit szeretnék kérdezni, hogy akinek kutyája van, azért dolgozni eljárhat? Vagy, hogy dolgozza fel a kutya a "szeparációs szorongást", ha reggel 7-től délután 5-ig embert sem lát, csak be van zárva 50-60 m2-re?

Ennek a kutyának sokkal jobb dolga lesz nálunk, mint sok gazdinál, aki azt hiszi, hogy attól boldog a kutya, ha egy ágyban aludhat a gazdival és az asználnál ehet.

A kutya fajtiszta, csak nem törzskönyves.

A mostani gazdája, pedig nem szaporító, az anya is és a kölykök is jó helyen vannak.

Fizetni pedig azért kell, mert etették eddig és orvoshoz vitték, az összes oltása meglesz mire elhozzuk.

2022. máj. 4. 18:02
 66/81 A kérdező kommentje:

Úgy döntöttünk, hogy a kutya marad itthon.

4 hét alatt beszoktatjuk a kinti helyére, naponta 3x megeteti a szomszéd, és mivel átlát az udvarunkra, így szemmel tarthatja a kutyát.

Egyébként is úgy akartuk szoktatni, hogy elmessünk itthonról nélküle.

Igaz nem 5 napra, de 1 napra igen.

Nem tartom egészségesnek, ha nem lehet elmenni bevásárolni vagy bárhova, mert a kutyát nem lehet kint hagyni az udvaron egyedül.

2022. máj. 4. 18:07
 67/81 anonim ***** válasza:
81%

A szomszéd nem tudja átvinni magához? Nem az a gond, hogy elmentek hanem, hogy teljesen egyedül lesz a kutya , etetik értem, de akkor is egyedül lesz és még kölyök ráadásul. A szeparációs szorongás pedig nem azt jelenti, hogy egyedül van a kutya amíg valaki dolgozik.

A kutya minden esetben fajtiszta, esetleg nem fajtatiszta de mindegy is honnan van/lesz, nem az a lényeg.

2022. máj. 4. 18:20
 68/81 anonim ***** válasza:
84%

Egy 3 honapos kolyok nem 3szor, hanem nègyszer eszik egy nap. Egy harom honapos kölyköt nem hagyunk egyedül napokr.

Tèvedèsben vagy, egyàltalàn nem kesz nàlatok jó helyen.

A kutya fajtiszta, ez igaz, mivel kutya, nem pedig medvedisznóember. De nem fajTAtiszta, hanem egy szaporítótól vett keverèk. Külön gratulàlok az ostobasàgohoz, hogy majd 70 komment után is fujod a falusi suttyó öregasszony dumád. Well done, boomer! :D

2022. máj. 4. 19:52
 69/81 A kérdező kommentje:

Akkor meséld már el, kinél van jó helyen egy kutya?

A 10. emeleten az 50 m2-en napi 13-14 órát egyedül...de este 7-kor hazaér a gazdi, azután talán egy fél órát még játszik is vele!

De egy kinti-benti kutya, akit 5 napig a szomszéd etet és felügyel, annak nagyon sanyarú sorsa van!

Mire legközelebb megyünk külföldre, már jöhet velünk, csak ez a mostani jött ki sajnos rosszul.

De ha most az lett volna a kérdés, hogy visszamondtam a kutyát, így el lesz altatva, akkor is én lennék a szemét?

Vannak annyira elvakult állatvédők, hogy sokszor az ember zsebében kinyílik a bicska.

Pl. 3. szomszéd...most vették a házat...nagy telek...nagy kutya kell...menhelyre mennek....de csak benti tartásra adtak volna kutyát!

Nooormális???

2022. máj. 4. 20:15
 70/81 anonim ***** válasza:
100%
Uh.. azért 5 napra egyedül hagyni, nem túl jó :( én nem bántalak, kérdező, mert semmi jogom hozzá, és nem is áll szándékomban, de egy pici kutyának nem elég, ha csak etetve van. Én azt hittem, hogy a szomszédra bízás azt jelenti, hogy 5 napig náluk lesz a kutyi és tudnak majd vele picit játszani is mindennap, simizni, stb. Nem lehetne így? Csak a babakutya miatt kérdezem, mert én is nagyon szeretem a kutyákat, és még így látatlanban is aggódom érte :D
2022. máj. 4. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!