Miért ilyen elterjedt dolog kutyát ágyba felengedni?
Látom fb csoportokban, hogy mindenki felengedni a kutyáját de nálunk pl. ez nagyon ritkán fordulhat elő és maguktól le is mennek mert tudják, hogy az ágy az szent no go zóna. Nagyon nem higénikus, ráadásul a folyamatos fel-le ugrálás nem tesz jót nekik. Na meg a tisztelet, határok, ha oda kell adni ismerősnek hogy vigyázzon rá milyen ciki már hogy felmegy az ágyba...
Nekem az esne nehezemre ha fel kéne engednem, másoknak miért nehéz megtanítani a kutyát hogy van saját ágyuk?
Ez valami spórolás, hogy ne kelljen kutyaágyat venni?
"leszarom hogy beengeded a kutyádat vagy sem a házba a kertből"
akkor nem rólad van szó, de nagyon sokan ezt is állatkínzásnak minősítik.
És szerinted ki a francot érdekel, hogy a te szemedben a csivi meg yorkie nem kutya? A kutya fajba tartoznak, tehát ezzel max azt bizonyítod, hogy még ezt az egyszerű tényt sem tudod. A kisebb kutyák is ugyanolyan okosak, taníthatóak, mint egy nagy, csak a buta p_csák használják őket táskadísznek. De az meg nem a kutya hibája. Ja és csak mert én meg a nagy kutyákat nem szeretem, attól még nem mondom azt, hogy az én szememben nem kutyák, mert nem vagyok retardált😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!