Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ilyen elterjedt dolog...

Miért ilyen elterjedt dolog kutyát ágyba felengedni?

Figyelt kérdés

Látom fb csoportokban, hogy mindenki felengedni a kutyáját de nálunk pl. ez nagyon ritkán fordulhat elő és maguktól le is mennek mert tudják, hogy az ágy az szent no go zóna. Nagyon nem higénikus, ráadásul a folyamatos fel-le ugrálás nem tesz jót nekik. Na meg a tisztelet, határok, ha oda kell adni ismerősnek hogy vigyázzon rá milyen ciki már hogy felmegy az ágyba...

Nekem az esne nehezemre ha fel kéne engednem, másoknak miért nehéz megtanítani a kutyát hogy van saját ágyuk?

Ez valami spórolás, hogy ne kelljen kutyaágyat venni?

2022. ápr. 27. 20:54
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
6%

"leszarom hogy beengeded a kutyádat vagy sem a házba a kertből"

akkor nem rólad van szó, de nagyon sokan ezt is állatkínzásnak minősítik.

2022. ápr. 28. 09:26
 52/57 anonim ***** válasza:
89%

Van már ilyen is:

[link]

2022. ápr. 28. 10:33
 53/57 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként arra még nem válaszolt senki, hogy aki a kutyát azért engedi be az ágyába, mert "családtag", az az összes többi családtagját is odafekteti maga mellé, ha igénylik?
2022. ápr. 28. 11:31
 54/57 anonim ***** válasza:
69%
Miért ne engedném be az ágyamba a csalàdtagomat? Van, hogy kiràndulàson éppen úgy alszunk el, hogy anyuval egy nagy àgyban tèvèzés közben. Belöle jöttem ki, ki az istent engedjek be az intim szfèrámba, ha nem azt az embert, aki a vilàgra hozott?
2022. ápr. 28. 12:25
 55/57 anonim ***** válasza:
74%
53-as: egy szóval nem írta a vàlaszoló, akit idèzel (nem èn vagyon az, csak jelzem), hogy nemi èletet él a kutyàjàval. Mièrt kell ordenàrènak lenni? Nincs èleted, vagy mi?
2022. ápr. 28. 12:28
 56/57 anonim ***** válasza:
35%

És szerinted ki a francot érdekel, hogy a te szemedben a csivi meg yorkie nem kutya? A kutya fajba tartoznak, tehát ezzel max azt bizonyítod, hogy még ezt az egyszerű tényt sem tudod. A kisebb kutyák is ugyanolyan okosak, taníthatóak, mint egy nagy, csak a buta p_csák használják őket táskadísznek. De az meg nem a kutya hibája. Ja és csak mert én meg a nagy kutyákat nem szeretem, attól még nem mondom azt, hogy az én szememben nem kutyák, mert nem vagyok retardált😅

2022. ápr. 29. 10:53
 57/57 anonim ***** válasza:
34%
Hu,en se engedem be a hazba se... Nemetjuhasz hatalmas bundaval a terasz is hatareset,mert felugrik a felmillios kültéri butorra. A kulteri szonyegen alhat. Imadjuk,dajkaljuk,felvaltva mindannyian,de szigoruan kint. En nem biroma kutyaszort elviselni bent.
2022. ápr. 30. 13:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!