Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ilyen elterjedt dolog...

Miért ilyen elterjedt dolog kutyát ágyba felengedni?

Figyelt kérdés

Látom fb csoportokban, hogy mindenki felengedni a kutyáját de nálunk pl. ez nagyon ritkán fordulhat elő és maguktól le is mennek mert tudják, hogy az ágy az szent no go zóna. Nagyon nem higénikus, ráadásul a folyamatos fel-le ugrálás nem tesz jót nekik. Na meg a tisztelet, határok, ha oda kell adni ismerősnek hogy vigyázzon rá milyen ciki már hogy felmegy az ágyba...

Nekem az esne nehezemre ha fel kéne engednem, másoknak miért nehéz megtanítani a kutyát hogy van saját ágyuk?

Ez valami spórolás, hogy ne kelljen kutyaágyat venni?

2022. ápr. 27. 20:54
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
81%

Lakásban élek a kutyámmal, nem hullik a szőre, nem koszos a kutya rendszeresen viszem kozmetikába. Van saját tálja amibe a vizet adom neki, és kajás tálja is. Abba rakom neki az ételt amikor etetés idő van. Szobatiszta, nem pisil nem kakál be. Hajnalban is felkeltett inkább egyszer hogy menjünk le, és lent a fűbe ment a hasa szegénykémnek. Boldog, szófogadó kiskutya.

Nem tudom te hol jártál, lehet cigányputriban, de nálam nincs telibexarva a lakás, nem is lesz.

Jah és van mosogatógépem, és nem tudom hogy vagy vele, de én nem a poharat nyalogattatom vele. Lehet putriban ez szokás hogy pohárból isznak a kutyák, nálam nem.

Elég tiszta vagyok neked?

2022. ápr. 27. 21:22
 22/57 anonim ***** válasza:
25%
Nagytestű kutyát én sem engednék az ágyba, hullik a szőrük, bundaszaguk van, némelyik nyáladzik is…alapból nem is tartanék nagy kutyát.
2022. ápr. 27. 21:22
 23/57 anonim ***** válasza:
32%
Bírom ezt a logikát: "Nálam a kutya családtag, ezért alszik az ágyamban, stb." Hát nálam még anyám családtag, mégsem alszik az ágyamban, nem eszünk egymás tányérjából, stb. Szerintem sincs helye a kutyának sem a konyhában, sem a hálószobában. És az, hogy x.válaszoló még nem kapott el semmit a kutyájáról, nem egy országos statisztika. Nekem nem fér bele, hogy egy olyan élőlény aludjon az ágyamban vagy nyaljon arcon, amelyik a saját hátsóját a nyelvével tisztítja. De ízlés dolga. Hiába hiszitek nagyon tisztának magatokat, nem vagytok azok!
2022. ápr. 27. 21:31
 24/57 anonim ***** válasza:
29%
22-es, én sem. Nem szeretem őket, a futtatóra is jár egy boxer, a kicsik félnek tőle. Tegnap sikerült megtaposnia az enyémet, hál istennek nem lett nagy baj, csak kis ijedtség volt.
2022. ápr. 27. 21:31
 25/57 anonim ***** válasza:
63%
De jó, akkor ezt is megtudtuk 23-astól! Ma sem éltem hiába!
2022. ápr. 27. 21:32
 26/57 anonim ***** válasza:
67%

22

Netto baromság. Nem mind nyáladzik és ugyanannyira van kutyaszaga,mint egy másiknak. A nagyokat is lehet ápolni/ fürdetni. Amúgy nekem tacsim volt,ömlött a szőre állandóan,ez a rövid szőr átka. Szóval ez sem nyert. Amúgy nekem meg kicsik közül max a tacskó még kutya,a többi ( csivi,yorkie) nem az. :)

Kinek mi az esete.

2022. ápr. 27. 21:35
 27/57 anonim ***** válasza:
53%

Attól,hogy ti nem érzitek magatokat ettől gusztustalannak még másnak lehet az.

Ahogy nem fekszem utcai ruhával,egész nap viselt ruhával az ágyamba úgy a napi 3x sétáltatott,futtatóban járt kutyát sem engedem az ágyamba.

A férjemnek kell ott aludnia nem az állatnak.Van kényelmes fekhelye,bent lehet a szobában,de fel nem jöhet.Én sem fekszem az ő helyére.

2022. ápr. 27. 21:38
 28/57 anonim ***** válasza:
39%
Köszönjük Emese
2022. ápr. 27. 21:40
 29/57 anonim ***** válasza:
30%
Mindenki mást és mást visel el és enged meg a kutyájának. Valaki felengedi az állatot az ágyába a másik ember írtózik tőle. Én egészségtelennek és helytelennek tartom a kutyát az ágyban/ágyon. Egyik ok hogy nem szeretnék kutyaszőrben aludni és az ágyneműről beszívni a tüdőmbe alváskor, a másik ok meg az hogy ha beengeded az ágyadba elveszted a "falkavezér" rangot. A kutya falkában gondolkodik, hamar átrendeződnek a viszonyok ha beengeded a személyes alvásra használt helyedre. Úgyanakkor vannak pozitív oldalai is pl. megnyugtató az állat jelenléte melletted, aki egyedül él annak segít a magány elűzésében/enyhítésében.
2022. ápr. 27. 21:52
 30/57 anonim ***** válasza:
24%

21

És le szoktad vinni sétálni? Vagy egész nap bent van a lakásban/házban? Ha leviszed, akkor minden alkalommal megmosod a lábait, amikor hazaértek? Mind a négyet?

Kérdezem úgy, hogy nálunk feljöhetett a kutya az ágyra, de azért nem gondoltam, hogy tiszta lenne. :)))

2022. ápr. 27. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!