Ha van működőképes klíma, maximum mennyi ideig lehet bent hagyni a kutyát az autóban?
1# Hozzászólás egy provokativ agresszor, fenyeget csak.
Termék NEM lehet csak úgy betörni egy kocsi ablakát ha gyerek vagy kutya van benne. Hehe, ez a hét vicce!
Képzeld mi lenne reggelente az iskolák, óvodák előtt! 😲😅
Ha mégis bárki megtenné büntetőjogi kategória, fizethet mint a katonatiszt.
Klímás kocsiban lehet hagyni kutyát de azért nem mindegy hogy mennyi ideig és hol, es milyen idő van kint, milyen kutya, mennyi idős stb
2 szer javítottam és mégis átírta!
TERMÉSZETESEN NEM lehet csak úgy betörni egy kocsi ablakát ha gyerek vagy kutya van benne. Hehe, ez a hét vicce!
#11.-12.
Teljesen igazad van!
Lepontoznak téged, de azt nem tudják leírni, hogy mitől is védik meg a kutyát pontosan, amikor egy klímával felszerelt autót rongálnak meg… Nevetséged.
Kérdező, nem 1es vagyok, de tényleg nem érted?
Bemész vásárolni a tescoba, meglátja valaki a kocsidat kutyával, nem is gondol a klímára, hanem nekiáll pánikolni, hogy úristen meg fog halni. Ez nem olyan valóságtól elrugaszkodott dolog, mert minden évben vannak hírek, hogy valami idióta már megint gyereket hagyott kocsiban és meghalt a gyerek. Kutyáról nincsenek hírek, de gyanítom, az is megtörténik minden évben többször.
Szóval emberünk bepánikol, mert látta tegnap a híradóban, hogy ebből baj lehet, szóval hívja a hatóságokat, hogy jajj mi legyen, esetleg betöri az ablakot. Bármit is csinál, az neked szívás, időráfordítás és foglalkozni kell vele. Ha visszakapod a pénzed, akkor is jobb elkerülni az egészet. Ha kiraksz egy papírlapot, hogy megy a klíma, akkor emberünk megnyugszik, továbbmegy és megspóroltad magadnak az egész hercehurcát.
De én úgy tettem fel a kérdést, hogy van klíma…
Az most részlet kérdés, hogy ki van e írva… De egyébként nem említettem, hogy nincs.
Ő meg annak a tudatában jött ide mondogatni, hogy betörné az ablakot, hogy tudja hogy van klíma, mert benne van a kérdésben!
A továbbiakban kérlek titeket, simán válaszoljatok a kérdésre! Ha tudod tok!
Ha nem, akkor nem muszáj írni…
Azért látszik egy kutyán vagy gyereken, ha a forró autóban ül klíma nélkül.
A kutya liheg, a gyerek meg kipirosodva ül. Nő vagyok és vékony, de ilyesmit látva én is beverném az ablakot gondolkodás nélkül.
Egyébként ott hagyni pont annyi időre javasolt (természetesen kutyát, gyereket nem hagyunk az autóba magába..) míg beugrassz egy kenyérért! Ha több időre van szükséged vidd haza, elvégre vállaltad.
Nem lehet. Pl. Napon állsz, meleg van, akkor átforrósodik. Főleg ha még le se hűlt az autó. Sok klíma nem azonnal hűti le.
Híradóban volt több eset is, hogy rendőrt hívtak és betörték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!