Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek a kutyával? Sehogys...

Mit tegyek a kutyával? Sehogysem engedi levágni a karmait.

Figyelt kérdés
Karomvágó ollóval nem engedte, így beszereztünk egy jóféle karomreszelőt. Eleinte ment is a dolog de egy idő után már itt is ellenkezett. Egyszerűen nem engedi meg, ha virslit is kínálunk fel neki cserébe. Egyedül ha durván lefogjuk, csak akkor megy, de így még rontunk a helyzeten.
2022. ápr. 23. 11:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
29%
Mármint orvoshoz nyilván vinni kell évente az oltásokra, ellenőrzésre vagy ha beteg, de hogy nem lesz attól valaki rossz gazda, ha az állatorvosra bízza a körömvágást, bűzmirigy kinyomást. :-)
2022. ápr. 27. 00:34
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem minden állatorvos jó, én sajnálom, hogy oda vittem, ahol a doki traumatizálta a kutyát úgy, hogy azóta én sem tudom neki igazítani, és menekül, ha állatorvosi rendelő előtt megyünk el sétánál, azelőtt ilyen gond nem volt.
2022. ápr. 27. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!