Hogyan neveljem meg a kutyát hogy ne zabálja fel a macska kajáját?
Figyelt kérdés
Mi gazdátlan macskákat etetünk, de a kutya mindig megeszi amikor nem vagyunk ott. Így sajnos elég költségessé vált a cicák etetése hogy napi 2 konzerv elmegy/macska (Aminek így is a kutya eszi meg 600 grammját)2022. ápr. 21. 16:44
21/41 A kérdező kommentje:
Próbáltam, ránk szólt a szomszéd hogy vigyük távol a kertjétől mert belef0snak a macskák
2022. ápr. 22. 15:03
24/41 A kérdező kommentje:
Nagyon buták vagytok. Semmi intelligencia nem szorult belétek? Nyilván nem a kajába hanem a kertbe
2022. ápr. 22. 17:55
25/41 anonim 

válasza:

A kertjebe igyis-ugyis belefosnak. :D
26/41 A kérdező kommentje:
Azt én tudom. Ők azt mondják nem kell oda szoktati őket. Idős házaspár
2022. ápr. 22. 20:13
27/41 anonim 

válasza:

akkor ne szoktasd oda oket. a szomszednak igaza van. ha ennyire torodni akarsz azokkal a kobor macskakkal, akkor vedd fel a kapcsolatot allatvedokkel
28/41 anonim 

válasza:

Ragd olyan helyre a macska kajáját, hogy a kutya ne érje el. Így garantáltan megszűnik a problémád.
29/41 A kérdező kommentje:
Annyira ostobák vagytok páran. Minimum 3x leírtam hogy nem megoldható olyan helyre rakni. A szomszéddal megbeszéltük hogy hozzánk jöhetnek enni, de az "én macskáimat" ne ott etessem. Idegen embertől félnek. Boldogok itt, nem szeretném egyiket sem menhelyre juttatni.
2022. ápr. 23. 07:53
30/41 anonim 

válasza:

Nem tudod felrakni az ételt egy magasabb székre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!