Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan neveljem meg a kutyát...

Hogyan neveljem meg a kutyát hogy ne zabálja fel a macska kajáját?

Figyelt kérdés
Mi gazdátlan macskákat etetünk, de a kutya mindig megeszi amikor nem vagyunk ott. Így sajnos elég költségessé vált a cicák etetése hogy napi 2 konzerv elmegy/macska (Aminek így is a kutya eszi meg 600 grammját)

2022. ápr. 21. 16:44
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Legyen mar eszed, csak van valami farakas, regi asztal, barmi, ami magasabban van, minthogy a kutya elerje, vagy barkacsolsz nekik egy hazat pici brjarattal, felnyithato tetovel, ahova teszed a kajat. Problema megoldva.
2022. ápr. 21. 18:05
 12/41 A kérdező kommentje:
70 centit megugrik a kutya. Ő a sajátom, a szomszédnak nincs kutyája, ott van sok macska
2022. ápr. 21. 18:43
 13/41 anonim ***** válasza:
0%
én egyszer gereblyével fejbe vertem amikor ki akart menni a kapun , na azóta nem megy ki ott áll a nyitott kapuban és néz
2022. ápr. 21. 21:22
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Kifogas az van mindenre... akkor ne etesd oket, ha a szomszede.
2022. ápr. 21. 22:15
 15/41 A kérdező kommentje:
Csak mondom az értetleneknek hogy mi a szitu. Nem a szomszéd macskái, csak oda szoktak mert nincs ott kutya
2022. ápr. 21. 22:20
 16/41 anonim ***** válasza:
77%

Vannak gondok. Drága kérdező, az írásod nagyon zagyva és értelmezhetetlen. Nem tud a kutya odamenni? Akkor hogy eszi meg az ételt? Miért releváns, hogy "70 centit megugrik"? Ha ida tud menni az ételhez, miért orod, hogy nem tud odamenni?

Én elhiszem, hogy nehéz összeszedni a gondolatokat és írásban tisztázni egy ilyen összetett problémát. De ha nem megy, ne csodálkozz, hogy mindenki értetlenkedik azon, aminek nincs értelme.

2022. ápr. 21. 23:58
 17/41 A kérdező kommentje:

Akkor egybe foglalom. Adott néhány macska, és egy kutya. A kutya mindig megeszi a macskának szánt kaját. Nem tudom máshová rakni az ételt, mert a kutya felugrik oda, ahova lehetne. Kiskorában meg lett tanítva amit azóta bánok. Nem lehet egyedül hagyni a kaját, de nem tudok napi 6-8x kimenni 20 percre hogy végig etessem a gazdátlan macskákat akik a szomszédba szoktak, mivel nincs ott kutya.

Tehát

Nem tudom eltenni olyan helyre a kaját, ahol a kutya nem eszi meg. Ezért kértem tanácsot nevelésre.

A verés nem opció

2022. ápr. 22. 13:00
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

"Minden oldalról van szomszéd, kivéve az utca felől, de a cicák hátulról jönnek ahol nincs kutya"

korabban ezt irtad, ezzel zavartal ossze mindenkit

2022. ápr. 22. 13:16
 19/41 A kérdező kommentje:
MINDENHOL van, kivéve elől de a cicák HÁTULRÓL jönnek. Ahol nincs kutya, szomszédból.
2022. ápr. 22. 13:48
 20/41 anonim ***** válasza:
48%
Tedd át a kerítésen a kaját 🤦‍♂️
2022. ápr. 22. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!