Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mik voltak a jelei, hogy a...

Mik voltak a jelei, hogy a kutyád a legvégét járja?

Figyelt kérdés
Elbúcsúzott úgymond, lehetett rajta látni előre, hogy ennyi volt? Ha igen, ez miben nyilvánult meg? Van egy idősebb 12 éves nagytestű kutyám, akinek mozgásbeli nehézségei vannak, szép lassan alakultak ki, az ízületei miatt vannak. Tud menni, a sétákat is bírja csak lassan, illetve lépcsőzni nem nagyon tud. Egyéb baja nincs egyelőre, de nagyon félek, hogy ha itt lesz a vége hirtelen jön majd. Bár lehet az még a jobbik, ha hosszas szenvedés után nekem kéne meghozni a döntést, hogy altassák el... Nagyon remélem, hogy nem kerül rá sor.

2022. ápr. 18. 16:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Vasárnapig olyan fitt és vidám volt, mint egy kölyökkutya.

Hétfőn meg hirtelen rosszul lett. Alig állt a lábán. Este meg már nagyon zihált is. Kedd reggel doki. Alapos vizsgálat után röntgen vizsgálat, amiből kiderült, hogy már legalább egy éve tüdőrákos, végstádium, májra és belekre áttéttel. Doki azt mondta, ilyen nincs, már vagy fél éve lábra állni se kéne tudnia, nemhogy szaladozni. De Ő az utolsó pillanatig, amíg bírta, az utolsó csepp erejét arra használta, hogy engem boldoggá tegyen 😭

Aztán szerda reggel el kellett engednem 😭

De visszagondolva, már hétfőn, amikor hirtelen megváltozott, már akkor éreztem, valahogy másképp volt szarul, mint amikor korábban valami baja volt. Valahogy éreztem és azóta siratom, akkor ahogy nézett, mint aki teljesen elfáradt és elfogyott minden életereje😭

Soha ilyen jó kutyám nem lesz😭💔

jún. 18. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!