Lehet fedeztetni a szukát ha a kan szívférges?
Szomszédom szeretné fedeztetni a szukáját a kanunkkal, csak a kutyánk szívférges
Lehet baja a szukának vagy a kölyköknek?
Nem szaporít hanem fedeztet - ne) a szomszéd mert szeretne kiskutyákat.
Közöd? Közötök? Senkinek semmi köze hozzá!
Kérdező, ilyen kérdésre helyes választ kizárólag állatorvos adhat.
Telefon is válaszolnak ilyenre.
Ha a te kutyad szivferges, akkor nyugi, mert a szomszede is valoszinuleg az, max meg nem tudnak rola.
Ebben az esetben a szukat a biztos halalba kuldi, hiszen egy szivferges kutyanak ugy kell a vemhesseg, mint halottnak a csok.
Szaporitani undorito dolog amugyis, de igy foleg, meg ha elmeletileg lehetseges is.
Mi a fenének akartok szaporítani? Büdös dolgozni, ezért inkább a kutyából akarsz megélni?
Hogy lehet a kutyád szívférges, amikor 12 éve a csapból is az folyik, hogy védekezni kell? Gondolom ezen spóroltál, igaz? Megérte? Neked biztos...
Na most írnék valami nagyon csúnyát de nem szeretnék.
Mert egyrészt nem erre neveltek másrészt meg tiltana a honlap.
Szeretem a kutyámat és nem ismétlem NEM ebből élek. Szomszédom szeretne kiskutyákat az unokái mellé és a család barátainak de ehhez szerintem senkinek semmi köze.
Amúgy kapja a kutyám a gyógyszert ja és amúgy a szúnyogok terjesztik.
Csak egy hónapja azt vettem észre hogy nem eszik és köhög.
Elvittem állatorvoshoz a vérteszt kimutatta a szívférget
Majd még aznap délután szívultrahangra vittem ahol a másik doktor nem látott semmit.
Valószínűleg csak egy nőstény van benne ami rakja a petéket.
Kapja a pete őlő gyógyszert de a doki mást nem javasolt.
2-3 napja rendesen eszik és a köhögés is megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!