Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel ízesítsem a tápot hogy...

Mivel ízesítsem a tápot hogy egye?

Figyelt kérdés
Adott egy kölyökkutya és egy zsák táp amit nem hajlandó enni. Maradt az előző tápjából és azt megeszi de az előzőt nem. Pedig kóstolót is vettünk amit megevett. Majd fokozatosan nem kellet neki. Ha nem eszi meg elveszem előle és megkapja estére. Van hogy 2 étkezést is kihagy. Egy időben ment az is hogy egy kis szaftot kapott rá és be is falta. Erről leszoktunk nem akartam hogy megszokja. Legközelebb ilyen tápot nem veszek de még csak prémiumot se! Minden honnan azt hallom hogy úgy eszi a kutyája a tápot. A enyém mért nem?! Pedig képes rá! Nincs valami ízfokozó kutyák részére? csak addig még ez a zsák el nem fogy.
2010. szept. 15. 14:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
én megveszem a legolcsóbbat, és kiteszem elébe, és úgy vagyok vele hogyha éhes lesz akkor majd megeszi
2010. szept. 16. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!