Kutyatámadás esetén gázpisztollyal mire megyek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 18:18
31/35 anonim válasza:
#30: ezek mind nagyvárosi környezetben igazak.
Egy kisvárosban vagy faluban nem fog kiérni a rendőr, mert lehet hogy 3 településsel odébb van, vagy éppen a presszó előtti késelés foglalkoztatja. És nem lesz kamerás követés. Ha van szemtanú az max segíthet, de hacsak nem a kocsmából felismeri a "fiút" a járásáról a sötétben, akkor abból eredménytelen nyomozás lesz.
32/35 anonim válasza:
#31 nagyvárosban élek, én ebből tudok kiindulni, ilyen helyzetbe tudom beleképzelni magam, én itt keveredhetek ilyen helyzetbe.
Természetesen jogos a felvetésed, kisvárosban, faluban nagyobb eséllyel úszod meg gond nélkül.
33/35 anonim válasza:
100 % tényként közölted mi lesz nem pedig feltételes módban , több együttható van a képletben , tehát képzelgés . Ahány jogi eset annyi eljárás és ítélet mert nincs precezens jogi eljárás Mon .. .
34/35 anonim válasza:
Azt gondolom mindenkinek joga van tudni, hogy milyen lehetséges kimenetelei lehetnek egy fegyver használatnak. Ne gondold, hogy jobb amit te csinálsz, próbálod azt sugallni, hogy lövöldözzön nyugodtan mindenki, úgysem lesz belőle semmi gond. Ebben a formában ez sem 100%-ban igaz, ha már itt tartunk.
35/35 anonim válasza:
Arra hogy elkapják vagy semmi sem lesz pont 50 % esélyei vannak, te állitottad biztosra , ott a komnent bárhogy terelheted tagadhatod .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!