Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen táppal etetitek a...

Milyen táppal etetitek a kutyátokat?

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 18:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Általában pedigree de amúgy minden féle.
2008. dec. 17. 18:35
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Chappit és Pedrigét ne. A többi középkategóriás sem a legjobb, a szója meg a dögliszt nem a legjobb a kutyának. Hill s royal canin.Én ezeket ajánlom.

Gondolom a chappis botrányról meg a perről hallottál. Hát a pedigré sem jobb.

2008. dec. 17. 19:31
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Mindenfélét szoktam venni nekik,de nem pedigré vagy chappit. Egyszerre 15 kg-osat veszek sonkás izesitésüt,vagy vadasat,csirkéset mindenfélét,zöldségeset is. Fő a változatosság, minden alkalomkor másmilyen tápot veszek,most Alfi sonkás van nekik.
2008. dec. 17. 19:55
 4/14 anonim ***** válasza:
én zöldségeset :D
2008. dec. 17. 20:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én Acanát etetek évek óta, nagyon jó a minősége és az ára is az egyik legjobb. Az új fejlesztésű termékcsalád mindegyik tagja abszolút kukorica, búza és szója mentes, magas hústartalommal és gyógynövényekkel.
2008. dec. 18. 00:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Friskies, Select Gold, Acana, Hill's az utolsó 3 a legjobb szerintem.Persze kicsit drága.Ja és én sosem veszek csak 3 kg-at mert hamar ráun a kutyum, de ha ráun akkor pedig egy kis fáradt zsírral, olajjal leöntöm (tényleg csak kicsit öntök rá)
2008. dec. 18. 11:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekünk a Happy Dog a kedvencünk.:)
2008. dec. 18. 23:57
 8/14 anonim válasza:
Igen is és nem is. Sajna az én kutyum a muteroméknál maradt így ők vigyáznak rá még egy darabig, de azt tudom, hogy a kutyuk, mert kettő van, felesbe kapják a kaját, felel kutya-ropi fele meg házi koszt. És remekül élvezik! :)
2008. dec. 20. 12:49
 9/14 anonim ***** válasza:
mindig mással hogy vátozatos legyen és mindig mas izben!
2008. dec. 21. 16:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Happy Dog és Select Gold, de anyukám kéthetente két nagyon nagy fazéknyi kaját főz nekik, ami nagyrészt péppé főtt rizsből, májból(és más húsokból), kevéske csontból-mert fiatalok- és boltban kapható kutyáknak való "müzli"ből áll.
2008. dec. 27. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!