Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A rottweiler kutyámtól mért...

A rottweiler kutyámtól mért nem akar senki bejönni, mikor ottvagyok? pedig szelíd, nem bánt, kislány 1 éves

Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 18:12
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

közterületen kutyát sétáltatni csak pórázon lehet!!!!!!!!

2022. máj. 4. 00:07
 32/39 anonim ***** válasza:
70%
Tudom, nem lakott területeken szoktam csak elengedni. Viszont a segítőkutya nem köteles pórázt viselni. De te is megfogtad a lényeget. A válaszom arról szólt, hogy vannak akik egy nagyobb labradortól is félnek, ezért teljesen jogosan nem akarnak egy idegen rottweilerhez bemenni és ezt el kéne tudni fogadni. Ha vendég jön én mindig elzárom a kutyám és ezt nem úgy kell felfogni, hogy kimarad a családból, hanem, hogy nyugodtan pihenhet a keneljében.
2022. máj. 4. 07:04
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Mert félnek. Ennyi.

Ha nevelt a rotti, engedelmes és foglalkozunk vele, egy kenyérre kenhető mackó, ha viszont nem, akkor az komoly baj.

2022. máj. 11. 06:58
 34/39 anonim ***** válasza:
58%

En imadom anagy fekete rovidszoru medveszeru kutyakat. Szuka kutyahoz biztos bemennenk .

Na meg kepes vagyok megyllapitani meg racson keresztul,h melyik kutyafog orulni a kutyamnak ,es ,ha nem orul,akkor nem megyek be es nem eroltetem ra a kutyam. De esetedben erre nem kepesek a korlatolt gazdik..

2022. máj. 29. 06:22
 35/39 anonim ***** válasza:
95%
Teljesen mindegy, a provokatìv àlkèrdèsedre vàlaszolva ùgy illik, hogy ha vendèg èrkezik, akkor nem hozod abba a helyzetbe hogy szorongania kelljen egy barmilyen àllat miatt(kutya,kìgyò akàrmi) Esetleg lehet hogy a te pszichèdnek van ra szüksège hogy làsd az embereken hogy fèlnek valamitől ami hozzàd tartozik ès te nem fèlsz tőle? Nekem is volt rottweilerem ès szèpen el volt különìtve ha jött valaki.
2022. máj. 29. 07:04
 36/39 A kérdező kommentje:

ahahahahahaha

ez jó volt, vicces vagy Al Bundy :D

2022. máj. 29. 08:20
 37/39 anonim ***** válasza:
91%
Mi van, csak visszafeleselgetni tudunk? Ezért kár volt kiírni a kérdést.
2022. máj. 30. 02:06
 38/39 anonim ***** válasza:
40%
Imádom a kutyákat, a nem turcsiorrú rotikért meg egyenesen odáig vagyok. De megértem azokat akik félnek, valszeg nem ismerik a kutyák testbeszédét sem, és nincs tapasztalatuk kutyákkal, úgy érthető szerintem. Én ezért tartok a macskáktól, hiába szeretem őket, de nem nagyon értem a testbeszédüket és nem tudom mikor van elegük belőlem, így idegen macskát inkább nem piszkálok :D
2022. jún. 6. 19:07
 39/39 anonim ***** válasza:
68%
36 os kerdező Szerintem a Rottweilerekről eszükbe jut az Omen cìmü film ,ròlad meg a Psycho cìmű màsik film ès azert nem mernek bejönni. Földbe gyökerezik a làbuk
2022. jún. 10. 05:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!