A rottweiler kutyámtól mért nem akar senki bejönni, mikor ottvagyok? pedig szelíd, nem bánt, kislány 1 éves
Mert tartanak (hadd ne mondjam: félnek) tőle.
van aki még egy csivavától is fél, most a méretére célzok.
És a rottweiler, hogy is mondjam: nem egy szendeképű..
de mégis mitől tartanának, mitől félnek?
nem értem
Kérdező!
Pontosan érted te is, miért félnek tőle. Én se mennék be, amíg nincs elzárva vagy megkötve.
Minek teszel föl álkérdéseket? Miért provokálod az embereket?
de nem harap!
barátságos, játszik!
Nyilván félnek. Anyósomnak van rotija. Az első pillanatban, ahogy megláttam ugyuri-bugyuri stb stb. Sose bántott, nem kapott oda senkinek. Mégis csak a család mer bemenni mellette. Az idegenek, szomszédok, ismerősök csengetni se mernek mert félnek tőle. Nagydarab, mély ugatása van. Hiába nem bánt senkit sőt, hasrafekszik, hogy simizd a pociját mégis azután mernek bemenni, miután a kutya be lett zárva.
Ha mennek hozzád és az illető fél tőle akkor zárd el a kutyádat. Sz*r érzés félni, felesleges erőszakoskodni, hogy "jajdehát ez a nagy maciii nem bánt senkit" stb stb. A látogatódat ne akard kitenni ennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!