A rottweiler kutyámtól mért nem akar senki bejönni, mikor ottvagyok? pedig szelíd, nem bánt, kislány 1 éves
Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 18:12
21/39 anonim válasza:
Bizonyos fajtákat tényleg engedélyhez kéne kötni.. el lehetne kerülni az ilyen majom gazdiknál lévő, erős gazdát igénylő, könnyen veszélyessé válható kutyákat. Sajnálom a szomszédaidat..
22/39 anonim válasza:
Én be sem engednék olyan személyt, aki arra kér, hogy zárjam el a kutyámat, (nincs is hova) hiszen családtag. Így nem is kell ezen feleslegesen agyalnom.
23/39 anonim válasza:
Emlékeztetsz az olyan gazdira akiknek a kutyája póráz nélkül ugatva a rohan más kutyák arcába, aztán neki áll feljebb hogy miért húzom el az enyémet. Hiszen az ő kutyájuk a "légynek se árt."
25/39 anonim válasza:
Neked nem valo rottweiler, az biztos.
26/39 anonim válasza:
Nem a kutyától félnek,hanem attól,hogy a butaságod ragályos..:D
27/39 anonim válasza:
engem már harapott meg közterületen "ne félt tőle nem harap" kutya.
28/39 anonim válasza:
Egy barátomnak terápiás kutyája van, labrador jellegű, fekete, 35 kiló körüli "kis"lány. Kicsivel nagyobb, mint az én tkás aranyszínű labim. Duna parton ha játszunk akkor szülők gyakran kérik, hogy kösse meg a kutyát, mert nagy és fekete, félnek tőle. És kitartanak e mellett, pedig rajta van a nyakörvön a kiképzőegyesület neve és el is szokta mondani a gazdája, hogy papíros kutya. Az a kutya tényleg a légynek se ártana, de az emberek félnek. Engem ritkábban kérnek, hogy rakjam pórázra a kutyám, pedig ugyanaz a fajta.
29/39 anonim válasza:
#28 akkor én megkérlek, hogy pórázon sétáltasd
30/39 anonim válasza:
Nem bíznak meg benne - se, meg benned se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!