Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csinálják ezt az emberek?

Miért csinálják ezt az emberek?

Figyelt kérdés
Bp én lakom csepelen és mindennap kiviszem a kutyáimat görkorizni és amerre megyek lakik a lakótelepen egy 50 év körüli nő akinek van egy falatnyi kutyája póráz nélkül(!) és multkor azér lecseszett mert hogy megálltam a kutyámmal hogy neszaladjon el utánnunk a kutya és nekem meg egy schnauzerem van és tudniillik megijedt tőlle a kiskutya és lecseszett a nő hogy mér erre viszem a kutyámat stb. utánna találkoztam vele mégegyszer és most nemálltam meg nehogy megint lecsesszen továbbbmentünk és a kiskutya (póráz nélkül) rohant utánnunk a nő megint lecseszett és mondtam h a kutyán kéne lennie póráznak és ő erre meg felháborodott és negint mondta h nem erre kéne vinnem a kutyát stb. és szerintem az ő hibája mert a kutyán nem volt póráz!Szerintetek igazam van?
2010. szept. 14. 17:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ne általánosíts. Ez egy zakkant hölgyemény, ilyen van nálunk is az utcában. A lányom minden nap megy futni, ennek a nőnek meg éppen olyan elmebeteg kutyája van, mint amilyen a gazdája. Több alkalommal rohant a lányom után, mert nyitva "felejtik" a kaput. Mindig megállt a lányom, és rákiáltott a kutyára, hogy takarodjon haza. Tacskó egyébként, de méregzsák. Aztán amikor belekapott a lábába, mert nem vette észre a lányom, hogy mögötte van a kutya, a gazdája volt megsértődve, mikor mentünk az oltási könyvért, hogy ha nem arra futna a lányom, a kutya nem szökne ki. Na, ennek is lehetett mondani, ha csukva lenne a kapu, nem tudna kimenni a kutya, nem értette meg!!! A postásunk már beígérte neki, hogy elviteti a kutyát, mert már az ő nadrágját is többször megtépte.

Én csak annyit igértem meg, ha még egyszer kinn lesz a kutya, a jegyzőnek jelentem be az esetet, és viszem az orvosi látleletet is. Mindebből nem vontam le azt a következtetést, hogy minden tacskógazda gyagyás. Nekünk is van két közepes méretű keverék kutyánk, de még a lehetősége is ki van zárva, hogy az utcára szökjenek.

2010. szept. 14. 17:48
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

én láttam olyat, hogy békésen beszélgetett két gazdi

egyszer csak minden ok nélkül a farkas kutya felkapta a pincsit és percekig rázta, mint egy rongyot

csak játékból. semmi harag, morgás nem volt.nem tudom megmaradt e a pincsi

ezt csak el kell mesélni a néninek.

2010. szept. 14. 18:06
 13/16 A kérdező kommentje:
köszii
2010. szept. 14. 18:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mond neki vissza hogy: " Bocánat de nem hallottam arról, hogy ön felvásárolta cvolna az egész útcát. ha mégis igy lenne, és a papirok a kezemben vannak, akkor én kérek bocvsánatot" vagy valami iylesmi. mim beleszólása van hogy te hova mész?? -.-
2010. szept. 14. 20:28
 15/16 A kérdező kommentje:
:D bocánat
2010. szept. 14. 21:00
 16/16 anonim ***** válasza:
az ilyenekkel nem kell szóbaállni, akkor durvul el a baj. én egyszerűen továbbmegyek ha balhézósba ütközök. ezek szeretnek hisztizni, de ha nem állsz meg egyedül marad és abbahagyja(ha nem akkor meg mindegy, én már úgyse hallom, őt nézik hülyének h magába ordibál).
2010. szept. 15. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!