Miért csinálják ezt az emberek?
Neked van igazad teljes mértékbe. Nem mondhatja meg hogy te hol és mikor sétáltasd a kutyádat.
Mond meg neki hogy te szabályosan sétáltatod a kutyádat ,pórázzal és közterületen sétáltok vagyis ő nem mondhatja meg hogy vidd máshova.Vegyen pórázt a kutyájára és nem lesz semmi gond. Szépen beszélhetsz vele, pl odamehetsz hozzá egyszer a kutyusod nélkül és türelmesen elmondod neki azokat amiket fent leírtam.Ne kiabálj vele mert akkor ő is kiabálni fog jogosan.Legyél te az okosabb és az érettebb.
remélem segítettem és megfogadod a tanácsomat.
Egy: ezt nem "az emberek" csinálják, csak konkrétan belebotlottál egy ilyen alakba. Vannak olyanok, akik szeretnek kötekedni, nem kell velük foglalkozni és kész.
Kettő: "utána" és "tőle" a helyes írásmód. Tudom, hogy nem ide tartozik, de bántják a szememet az ilyen durva hibák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!