Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak? Mért ilyenek...

Mit csináljak? Mért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés
2 hete amikor a kutyámmal sétáltam az egyik ház elé kakilt a fűbe. A fickó meg kint volt az erkélyen és telefonált. Szóval a kutyám kakilt és utána kimentünk a betonra hogy odaadjam neki a jutalom falatot (most tanulja a szobatisztaságot). A fickó meg azt hitte hogy ott akarom hagyni úgyhogy odakiabált, hogy legyek szíves összeszedni. Én meg mondtam neki hogy 1 perc mert a kutyám még evett. Aztán még egyszer odaszólt hogy szedjem már föl. Én meg mondtam hogy mindjárt, a kutyám még eszik. Aztán fölszedtem és elmentünk. Másnap amikor mentünk sétálni egy másik ház elé kakilt. De a csaj aki a házban lakott meglátta a kutyámat az ablakból és rögtön jött ki az erkélyre szólni hogy szedjem össze. Pedig a kutya még nem is végzett. És ez már így megy 2 hete. Mindig ha meglátnak az ablakból kijönnek és azt nézik hogy összeszedem-e. Csak mert az a fickó mindenkinek azt mondta hogy nem akartam összeszedni. Pedig én mindig összeszedtem eddig is. És ezt hiába magyarázom senki nem hiszi el. Mindenki utál a környéken és nem engedik oda a kutyájukat az enyémhez. Most szegény picimnek egy barátja sincsen. :S Nem tud kivel játszani. :(
2010. máj. 27. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
ez azért van mert szar szemét láda ott mindenki ne foglalkoz velük majd ök észre veszik magukat ne hajcs nekik fejet
2010. máj. 27. 17:15
 2/7 anonim ***** válasza:
nem tudom miért ilyen köc*ögök az emberek, mikor meg sem várja, hogy ott hagyod e a kupacot vagy sem, ne foglakozz velük tényleg próbálj más irányba menni sétálni, és ha valaki beugat valami, ne szégyeld magad nyugottan szólj vissza! Védd meg magadat is meg a "picikédet" is! Amúgy ha látják, hogy összeszeded tudni fogják hogy nem vagy olyan... Fel a fejjel és a pancserekkel ne foglakozz! :D
2010. máj. 27. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak a kutyádat nézd, jól csinálod te legalább tanítod és jutalmazod a kutyád. Ha szolnak csak nézd őket levegőnek ne figyelj rájuk. ha készen vagytok a kutyáddal mindig szed fel, egy idő után nem szolnak majd.
2010. máj. 27. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Nincs jobb dolguk, mint mások életét megkeseríteni. Szar nekik, és azt akarják, hogy neked se legyen jó.

Viselkedj mindenkivel kedvesen, a többi, akinek csak bemesélte, valószínűleg hamarosan elfelejti.

Velem az is előfordult már, hogy az otthonról elhajtó emberke majdnem nekiment a kutyámnak (akit idejénben leültettem), majd háborgott, hogy miért nem szedem fel a szarát (azt hitte, guggolt, nem ült, nem látott szegény rendesen a kocsijából), s miután hiába magyaráztam, hogy nincs mit felszedni, a vaksötétben elkezdett a füvön keresgélni. Jót röhögtem és otthagytam. Nem kell velük törődni. :-)

2010. máj. 27. 19:26
 5/7 Akiteki ***** válasza:

Először szedd össze és utána jutalmazd. Vagy kisebb falatot adj, akkor nem rágódik rajta olyan sokáig.

És máris elkerülöd a konfliktusokat.

Vagy: menj messzebb mások ablakától és akkor jutalmazd, ha oda kakált.

2010. máj. 27. 20:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha először szedem össze és utána adom neki a jutalmat az nem jó. Végig rám ugrál, és ha azt mondom neki hogy ül, vár akkor azt hiszi azért kapta nem pedig a kakiért. Amúgy nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2010. máj. 28. 07:04
 7/7 Akiteki ***** válasza:

Akkor ne etesd a kakáláskor. Még soha nem adtam jutalomfalatot a kutyáimnak, mert kakáltak. Megdicsérem, megsimogatom a kölyköket, ha jó helyre végezték a dolgukat.

Megmondom őszintén, nekem is fura lenne, ha valaki oda kakáltatná a kapunk elé a kutyáját és először megetetné és utána szedné össze. Lehet, hogy ha elmagyarázza a módszerét, akkor megértem, de napi 3x elmagyarázni különböző embereknek, hogy ez miért van, Neked is fárasztó lehet.

2010. máj. 28. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!