Mit csináljak? Mért ilyenek az emberek?
Nincs jobb dolguk, mint mások életét megkeseríteni. Szar nekik, és azt akarják, hogy neked se legyen jó.
Viselkedj mindenkivel kedvesen, a többi, akinek csak bemesélte, valószínűleg hamarosan elfelejti.
Velem az is előfordult már, hogy az otthonról elhajtó emberke majdnem nekiment a kutyámnak (akit idejénben leültettem), majd háborgott, hogy miért nem szedem fel a szarát (azt hitte, guggolt, nem ült, nem látott szegény rendesen a kocsijából), s miután hiába magyaráztam, hogy nincs mit felszedni, a vaksötétben elkezdett a füvön keresgélni. Jót röhögtem és otthagytam. Nem kell velük törődni. :-)
Először szedd össze és utána jutalmazd. Vagy kisebb falatot adj, akkor nem rágódik rajta olyan sokáig.
És máris elkerülöd a konfliktusokat.
Vagy: menj messzebb mások ablakától és akkor jutalmazd, ha oda kakált.
Akkor ne etesd a kakáláskor. Még soha nem adtam jutalomfalatot a kutyáimnak, mert kakáltak. Megdicsérem, megsimogatom a kölyköket, ha jó helyre végezték a dolgukat.
Megmondom őszintén, nekem is fura lenne, ha valaki oda kakáltatná a kapunk elé a kutyáját és először megetetné és utána szedné össze. Lehet, hogy ha elmagyarázza a módszerét, akkor megértem, de napi 3x elmagyarázni különböző embereknek, hogy ez miért van, Neked is fárasztó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!