Melyik orvosra hallgatnátok?
Az egyik szerint túl gyorsan nő a kutyám(nj),így kevesebb tápot adjak neki,kb. 350gr-ot + kálciumot.
A másik is azt mondta,hogy kicsit puhák a csontjai,de szerinte felnőtt tápot kapjon,mert abban kevesebb a fehérje.Illetve meg akarja nézni azt a kálciumot,amit a másik írt.
Ezen felül,akitől a tápot veszem,az elsőt támogatja,a kutyasulis oktatóm pedig az utóbbit.Teljesen tanácstalan vagyok laikusként!!!!
Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miért baj az ha gyorsan nő??
alán vidd el VIZSGÁLATRA! ,hogy megtudd mi állhat a dolog mögött,de attól,hogy gyorsan nő nem kéne kevesebb tápot kapnia hisz nem hízik hanem nő!!
Egy kölyök kutya fejlődésben van,junior táp kell neki,bár nem tudom mennyi idős és orvos se vagyok szóval fogalmam nincs,de érdekesnek találom.
Az elsőt!
Az én kutyámmal is ez volt. Túl gyorsan nőtt, és csontgyenge volt. Mikor megnézte az orvos, utána egy hétig rizs-kutyaszalámi keveréket kellett ennie a kutyámnak. (mert a rizs eltelíti a kutya gyomrát, de nem tudja teljesen megemészteni, így nem nőtt , nem hízott tőle) Utána kevesebb kaját adtunk neki, és kálciumot.
Teljesen rendbejött. 4,5-5 hónaposan kezdődött 8 hónapos lett mire elmúlt(most 10 hós). Bár mondta az orvos, hogy ez változó, valamikor 1 éves korára javul meg. Mostmár teljesen kinőte. A végén még annyiban látszott, h amikor sokat aludt egyhuzamban, ha felkelt akkor kicsit nehezen emelgette a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!